Jaroboss Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 Witam tak jak w temacie szukam bardzo dobrego kabla subwooferowego ktory nie będzie ograniczał możliwości mojego suba i będzie wysokiej jakości a mam Xtz 1x12 Cinema series a wybor padl pomiędzy Oehlbach NF 214 a melodika MDSW15 jak myślicie który lepszy ? Chyba ze ktoś ma inne propozycje dzięki z góry Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 37 minut temu, Jaroboss napisał: nie będzie ograniczał możliwości mojego suba i będzie wysokiej jakości no... to tylko jakiś nordost czy inny cardas Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 Zdaje się, że już jeden temat założyłes odnośnie tych kabli... Branża Ci poleciła więc czego więcej potrzebujesz 🙂? Odpisz, cytując
Jaroboss Napisano 5 sierpnia 2019 Autor Napisano 5 sierpnia 2019 11 minut temu, seba3002 napisał: Zdaje się, że już jeden temat założyłes odnośnie tych kabli... Branża Ci poleciła więc czego więcej potrzebujesz 🙂? Dokładnie ale czytałem duzo dobrego na temat oehelbacha nf 214 i zastanawiałem się jak wypada na tle polecanej melodiki tylko tyle nic więcej nie potrzebuje 😊 Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 Przy subwooferze każdy tani dobry kabel da radę , nie ma co debatować Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 4 godziny temu, Jaroboss napisał: ktory nie będzie ograniczał możliwości mojego suba i będzie wysokiej jakości a mam Xtz 1x12 Cinema O , jak ma nie ograniczać to proponuję kupić z lekkim zapasem np. 0,5 metra. A jak wysokiej jakości to proponuję: https://sklep.rms.pl/wireworld-equinox-8-esw-kabel-do-subwoofera-rca-2xrca-typu-y-4m lub gdyby nie mieli na stanie to równie dobry będzie ten: https://www.elfadistrelec.pl/pl/kabel-audio-wtyk-rca-wtyk-rca-1m-profigold-proa4801/p/11069250?channel=b2c&price_gs=45.2148&source=googleps&ext_cid=shgooaqplpl-blcss&kw={keyword}&gclid=Cj0KCQjwp5_qBRDBARIsANxdcinIvARVqSZnbldaZH0MQ757WnOU1NsKANgrA7kG8EX72WneqjggCBQaAmnZEALw_wcB Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać @Jaroboss cokolwiek kupisz do tego suba będzie ok. nieważne, czy będzie to Melodika czy Oehlbach. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 Ale kolega ma chyba ogromną ochotę wydać te dwieście ileś złotych i to koniecznie ta ten właśnie kabel . A że jeszcze pozwolę sobie zapytać - ten kabel wraz z subwooferem ma grać z czym ? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 Moim zdaniem delikatnie lepszym kabel jest Oehlbach. Oni kable do suba zawsze robili dobre. Ale co prawda Melodike też mamy i nie mam jej nić do zarzucenia. Obie konstrukcję lepsze niż np Monster. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 29 minut temu, S4Home napisał: Obie konstrukcję lepsze niż np Monster. Miałem dwa kabelki Monster Cable , do suba i coaxialny / coaxialny leży w szafce do tej pory/i powiem tak , kabel jak kabel ,ale wtyki to oni mają do d...y. I nie chodzi o jakość materiału, tylko o to, że są tak cholernie ciasno spasowane , iż przy przepinaniu można spokojnie wyrwać gniazdo. Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 5 sierpnia 2019 Napisano 5 sierpnia 2019 (edytowany) No u mnie po 2msc lekko się zahaczyło i kabel hdmi śmietnik , gdzieś coś się przerwało ... Teraz mam hame i inakustik , śmigają elegancko Edytowano 6 sierpnia 2019 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 6 sierpnia 2019 Napisano 6 sierpnia 2019 Melodika ma lepszy ekran niż Oehlbach, a w subwooferach ekran to podstawa. Odpisz, cytując
Jaroboss Napisano 6 sierpnia 2019 Autor Napisano 6 sierpnia 2019 19 godzin temu, seba3002 napisał: Ale kolega ma chyba ogromną ochotę wydać te dwieście ileś złotych i to koniecznie ta ten właśnie kabel . A że jeszcze pozwolę sobie zapytać - ten kabel wraz z subwooferem ma grać z czym ? Z focalami aria 906 na przod centralnym focala cc700 i surroundy 2 z tylu focal dome sat flax a ampli z onkyo rz 1100 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 sierpnia 2019 Napisano 6 sierpnia 2019 No ja też miałem nie miłe przygody z Monsterem dlatego akurat to porównanie . Odpisz, cytując
Recommended Posts