Michał Buława Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Witam zacząłem od niedawna pasję z AUDIO poszukuję fajnego wzmacniacza stereo do moich kolumn Audio Academy Hyperion III zależało by mi żeby wzmacniacz miał wejście phono Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 A jaki masz przewidziany budżet i preferencje muzyczne? Dodatkowo głównym źródłem ma być jedynie gramofon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Buława Napisano 12 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 co do budżetu to nie chciał bym przekroczyć kwoty 1500zł a źródła to gramofon, pc, i cd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 To może to być Pioneer a40, Yamaha as501, i trochę drożej nad 316bee v2. Każdych z nich prezentuje inny charakter więc warto wcześniej umówić się na odsłuch i sprawdzić co bardziej przypadnie ci do gustu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wallace Napisano 12 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2019 Sprawdź/odsłuchaj TEAC A-R650. Ma wejście phono, dobrze zbudowany i widzę, że są jeszcze dostępne nowe za niecałe 1400 PLN link. Ja jakości wejścia phono nie testowałem, bo nie używam gramofonu, ale cała reszta naprawdę super. Ale to czysty wzmacniacz stereo bez DACa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Buława Napisano 13 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 te sprzęty nie muszą być nowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 (edytowany) @Michał BuławaJeśli nie zależy Ci na nowym wzmaku to mam Sony F419R. Stary, ale sprawny i dość dobry wzmacniacz stereo. 2x65W. Specyfikacje możesz znaleźć w internecie. Ma wymagane przez Ciebie wejścia. Cena symboliczna. Informacja na priv. Edytowano 13 grudnia 2019 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas1304 Napisano 13 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 Witaj,jak chcesz to za 1700zł mogę ci sprzedać nowiutką Yamahe AS 701.Jest na forumowej giełdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 No to jest dobra cena za nowiutka. jestes sklepem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlas1304 Napisano 14 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2019 Nie.Nie jestem po prostu kupiłem dla siebie bez odsłuchu do stx elektrino 250 i mi nie przypasował.Kupiłem Nada c356bee i to jest moje granie.A yamaha zapakowana z powrotem do pudełka i czeka na nowego właściciela.Wystawiłem w takiej cenie bo nie chce żeby leżał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 14 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2019 @Michał Buława, a czy z tą zabawa w analog to tak na poważnie czy to tylko chwilowa fascynacja? Jakby nie patrzeć nowe płyty winylowe to dość drogi interes. Jaki w ogóle masz drapak i czy masz już bogata kolekcje płyt czy dopiero jesteś na początku drogi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Buława Napisano 19 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2019 tak na Poważnie mam fajna kolekcję płyt winylowych a drapaki to DT 250 i stara fonica Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts