Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

To może to być Pioneer a40, Yamaha as501, i trochę drożej nad 316bee v2. Każdych z nich prezentuje inny charakter więc warto wcześniej umówić się na odsłuch i sprawdzić co bardziej przypadnie ci do gustu.

Napisano

Sprawdź/odsłuchaj TEAC A-R650. Ma wejście phono, dobrze zbudowany i widzę, że są jeszcze dostępne nowe za niecałe 1400 PLN link.
Ja jakości wejścia phono nie testowałem, bo nie używam gramofonu, ale cała reszta naprawdę super. Ale to czysty wzmacniacz stereo bez DACa.

Napisano (edytowany)

@Michał BuławaJeśli nie zależy Ci na nowym wzmaku to mam Sony F419R. Stary, ale sprawny i dość dobry wzmacniacz stereo. 2x65W. Specyfikacje możesz znaleźć w internecie. Ma wymagane przez Ciebie wejścia. Cena symboliczna. Informacja na priv.

Edytowano przez Rega
Napisano

Nie.Nie jestem po prostu kupiłem dla siebie bez odsłuchu do stx elektrino 250 i mi nie przypasował.Kupiłem Nada c356bee i to jest moje granie.A yamaha zapakowana z powrotem do pudełka i czeka na nowego właściciela.Wystawiłem w takiej cenie bo nie chce żeby leżał.