Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Instrukcje w języku polskim są niedostępne online. Jeśli sprzedawca gwarantował ja a ci nie dał masz prawo odstąpić od umowy. Dodatkowo jeśli sprzęt był nowy ze sklepu a jej nie ma to jest szansa że nie ma także polskiej gwarancji. 

Pozdrawiam

Napisano
22 godziny temu, Stolarz napisał:

Faktycznie. Nie znalazłem instrukcji pl dla tego sprzętu.

To tylko Onkyo takie jest, że nie mają online manualów w różnych językach? Denon ma.

Żaden nie ma albo mieć nie powinien. To zabezpieczenie przeciw ściąganiu elektroniki z zachodu. Denon ma bo może lepiej "pilnuje" ceny. Chociaż patrząc na 2400 to raczej nie.

12 godzin temu, rd168 napisał:

Sprzęt używanu kupiłem , neta przeszukałem i nic nie znalazłem.

Jak myślicie -jak napiszę do Onkyo (ewentualnie podpowiedź do kogo się zwrócić) to udostępnią?

Nie ma szans. Onkyo Europa odeśle cię do dystrybutora a ten albo nie odpiszę albo odpiszę że nie.zapros kogoś na piwerko co zna angielski i dacie radę. To nie księżycowy sojus 

Napisano
2 minuty temu, S4Home napisał:

Żaden nie ma albo mieć nie powinien. To zabezpieczenie przeciw ściąganiu elektroniki z zachodu. Denon ma bo może lepiej "pilnuje" ceny. Chociaż patrząc na 2400 to raczej nie.

Nie ma szans. Onkyo Europa odeśle cię do dystrybutora a ten albo nie odpiszę albo odpiszę że nie.zapros kogoś na piwerko co zna angielski i dacie radę. To nie księżycowy sojus 

Myślałem , że znajdzie się jakiś użytkownik tego modelu lub podobnego i ma sprzęt zakupiony w PL z instrukcją .Poprosiłbym wtedy o skserowanie i przesłanie-oczywiście odpłatnie .