rd168 Napisano 25 lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 Witam. Potrzebuję instrukcji obsługi w języku Polskim do ww amplitunera . Kupując informowano mnie , że jest -okazało się , że brak. Dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 25 lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 lutego 2020 Czy próbowałeś wpisać w google: Onkyo TX-NR 838 manual pl? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 lutego 2020 Instrukcje w języku polskim są niedostępne online. Jeśli sprzedawca gwarantował ja a ci nie dał masz prawo odstąpić od umowy. Dodatkowo jeśli sprzęt był nowy ze sklepu a jej nie ma to jest szansa że nie ma także polskiej gwarancji. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 26 lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 lutego 2020 Faktycznie. Nie znalazłem instrukcji pl dla tego sprzętu. To tylko Onkyo takie jest, że nie mają online manualów w różnych językach? Denon ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 26 lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 lutego 2020 (edytowany) Onkyo instrukcje dostępne w sieci ma niestety wyłącznie po angielsku. Edytowano 26 lutego 2020 przez maxredaktor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rd168 Napisano 26 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2020 Sprzęt używanu kupiłem , neta przeszukałem i nic nie znalazłem. Jak myślicie -jak napiszę do Onkyo (ewentualnie podpowiedź do kogo się zwrócić) to udostępnią? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 lutego 2020 22 godziny temu, Stolarz napisał: Faktycznie. Nie znalazłem instrukcji pl dla tego sprzętu. To tylko Onkyo takie jest, że nie mają online manualów w różnych językach? Denon ma. Żaden nie ma albo mieć nie powinien. To zabezpieczenie przeciw ściąganiu elektroniki z zachodu. Denon ma bo może lepiej "pilnuje" ceny. Chociaż patrząc na 2400 to raczej nie. 12 godzin temu, rd168 napisał: Sprzęt używanu kupiłem , neta przeszukałem i nic nie znalazłem. Jak myślicie -jak napiszę do Onkyo (ewentualnie podpowiedź do kogo się zwrócić) to udostępnią? Nie ma szans. Onkyo Europa odeśle cię do dystrybutora a ten albo nie odpiszę albo odpiszę że nie.zapros kogoś na piwerko co zna angielski i dacie radę. To nie księżycowy sojus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rd168 Napisano 27 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 lutego 2020 2 minuty temu, S4Home napisał: Żaden nie ma albo mieć nie powinien. To zabezpieczenie przeciw ściąganiu elektroniki z zachodu. Denon ma bo może lepiej "pilnuje" ceny. Chociaż patrząc na 2400 to raczej nie. Nie ma szans. Onkyo Europa odeśle cię do dystrybutora a ten albo nie odpiszę albo odpiszę że nie.zapros kogoś na piwerko co zna angielski i dacie radę. To nie księżycowy sojus Myślałem , że znajdzie się jakiś użytkownik tego modelu lub podobnego i ma sprzęt zakupiony w PL z instrukcją .Poprosiłbym wtedy o skserowanie i przesłanie-oczywiście odpłatnie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 lutego 2020 Udostępnij Napisano 27 lutego 2020 A to co innego. To zamieść takie ogłoszenie w dziale kupię na przykład. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rd168 Napisano 27 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 lutego 2020 Dzięki za radę-tak zrobiłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts