Audio Autonomy Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Myślę, że 2 gramy będą w sam raz. Przybędzie Ci też troszkę podstawy basowej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 5 kwietnia Udostępnij Napisano 5 kwietnia Witam ponownie, teraz mam pytanie odnośnie Duala 628,wkladka ulm tks 52e,igla dn152e, co można z tym zrobić, wymienic wkladke czy sama igłę, ewentualnie czym mogę to zastapic😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia Można wymienić igłę. Zamontowanie innej wkładki będzie to nieco kłopotliwe (możliwe, ale trudne). Ja bym wrzucił nową igłę i tyle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia 6 godzin temu, Audio Autonomy napisał: Można wymienić igłę. Zamontowanie innej wkładki będzie to nieco kłopotliwe (możliwe, ale trudne). Ja bym wrzucił nową igłę i tyle Tylko jaka igłę, czy te o wyższej numeracji są lepsze jak np dn160, ma być najlepsza jaka można założyć do tej wkładki,pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia https://www.dacapoaudio.com/3133-Dual-DN-155-E-styli.html Ostatnia, nagi diament. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacman Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia (edytowany) 47 minut temu, 1Ender napisał: https://www.dacapoaudio.com/3133-Dual-DN-155-E-styli.html Ostatnia, nagi diament. Pozdrawiam Wielkie dzięki,jutro będzie zamówiona, zobaczymy czy to lepiej zagra od Garrarda 😀 Edytowano 7 kwietnia przez Pacman Błąd w tekście Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia U mnie wisi Hanka i dobrze nam razem 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 11 godzin temu, burz napisał: U mnie wisi Hanka i dobrze nam razem Bardzo dobra wkładka jak na swoja cenę, niestety wymaga bardzo precyzyjnego ustawienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia (edytowany) Specjalnie do ustawienia tej wkładki kupiłem Hi-Fi News Analogue Test LP z szablonem oraz poziomicę laserową, żeby ustawić szablon we właściwej pozycji (do osi obrotu ramienia, zasada identyczna jak w Geo-Disc) Edytowano 19 kwietnia przez burz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_33 Napisano 27 czerwca Udostępnij Napisano 27 czerwca (edytowany) Sporo szybciej niż planowałem wkładka MC wisi na ramieniu mojego Luxmana PD-289. Preamp to Iskra 1. A sama wkładka to Yamaha MC-4. Poprzednia była wkładka MM Ortofon 2M Blue. Po 30 minutowym słuchaniu różnych płyt - co się nasuwa z różnic: - dużo przyjemniejszy bas, - taka jakby łagodność dźwięków w porównaniu do ortofona , który brzmiał ostro. tutaj jest tak subtelnie , przyjemnie - i zauważalne jest takie szersze stereo Póki co tyle Słuchamy dalej hehe Edytowano 27 czerwca przez R_33 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_33 Napisano 28 czerwca Udostępnij Napisano 28 czerwca Jeszcze z bliska 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 14 października Udostępnij Napisano 14 października Może ktoś wie gdzie, lub bardziej czy można jeszcze znaleść oryginalne wkładki shure M95ED. Zdaje się że zaprzestali produkcji, kupiłem jakiś "replacement-aftermarket" ale to nie to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts