denox Napisano 14 maja 2020 Udostępnij Napisano 14 maja 2020 Co byście polecili za odtwarzacz blue ray ? Bę∂ę go używał z 2 - 3 razy w miesiącu dla przyjemności jakość 4K, HDR czasami też puszczę przez to cd z muzyką, coś np w budżecie do +- 3.000 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 14 maja 2020 Udostępnij Napisano 14 maja 2020 w zasadzie na rynku odtwarzaczy BR zostało dwóch liczących się popularnych graczy - Sony i Panasonic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 14 maja 2020 Udostępnij Napisano 14 maja 2020 (edytowany) To nie są odtwarzacze 4K UHD. Nie ma nic za 3000zł masz do wyboru sony x800m2 lub panasonica ub820 i to tyle. Edytowano 14 maja 2020 przez Jasiek88 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 maja 2020 Udostępnij Napisano 15 maja 2020 Cześć, W zakładanym budżecie masz na prawdę niezłą Yamahę BDA1060. Najlepszym rozwiązaniem byłby Pioneer UDP LX500 ale raz jest problem z dostępnością, a dwa wychodzimy znacznie po za zakładany budżet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 maja 2020 Udostępnij Napisano 15 maja 2020 Niestety tak. Te modele Yamahy są dośc stare. Oryginalne płyty ok. Ale z innimi mają już problemy i to typowe HD. 4K Sony i Panasonic. Ja miałem przyjemność obcować z Panasoniciem. Nie narzekałem. Może ktoś ma jeszcze Cambridge CXUHD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaftPunk Napisano 15 maja 2020 Udostępnij Napisano 15 maja 2020 Najtaniej : xbox one x Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denox Napisano 15 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 maja 2020 Kolega powyżej mi podpowiedział fajną rzecz, jak myślicie kupić teraz np tego Panasonica ub820 czy też poczekać do grudnia na ps5 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 15 maja 2020 Udostępnij Napisano 15 maja 2020 Czym oppo biję według ciebie cxuhd? przecież to praktycznie te same odtwarzacze. Jakość obrazu w ub820 jest na równym poziomie do tego w oppo tutaj jedynie funkcjonalność ma lepszą jeśli chodzi o pliki, panas ma za to netflixa, amazona, hdr optymalizer i możliwość zmiany jasności napisów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Ale oppo też się wycofało z tego sektora. Zerowe wsparcie. Nie polecam. Jak wspomniałem. Może ktoś jeszcze ma. My nie. Dnia 15.05.2020 o 19:49, denox napisał: jak myślicie kupić teraz np tego Panasonica ub820 czy też poczekać do grudnia na ps5 ? Czy PS5 będzie odtwarzał CD audio w końcu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Kulwicki Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 4 minuty temu, S4Home napisał: Czy PS5 będzie odtwarzał CD audio w końcu? Tego nie wiadomo i dopóki sprzęt nie pojawi się na stronach Sony wraz z kompletną specyfikacją, a najlepiej manualem, raczej wiedzieć nie będziemy, bo to nie jest na tyle istotny element specyfikacji, by pojawiał się w przeciekach i plotkach, czy nawet przedpremierowej oficjalnej komunikacji PRowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 maja 2020 Udostępnij Napisano 19 maja 2020 Panasonic, Sony, mają wsparcie. Są aktualizowane. Zapewne Pioneer tez. 14 godzin temu, engajner napisał: Co bys ze swojej strony polecil? Napisałem wyżej że testowałem Panasonica i się nie zawiodłem. Sony także będzie dobry. 14 godzin temu, engajner napisał: Zostala dziura i najwieksi gracze jakos nie kwapia sie by ja zalatac. nie no czemu? Audiofilscy gracze chyba. Panasonic ma ofertę, Sony także. Tylko czekac na fajne urządzenie LG. Ale ale ale Ogólnie widać spadek zainteresowania odtwarzaczami po raz kolejny w historii. Striming wypiera bardzo twarde płyty. Dlatego duzi gracze raczej nie chcą się pakować w to. Gdyż zapewnienie odtwarzaczy dla Audiofili jest po prostu nie opłacalne. Stąd brak ruchów Denona, Yamahy, Onkyo w tym kierunku. Wycofanie się Cambridge z CXUHD czy właśnie Oppo. Nie ma teraz miejsca na dokładanie do biznesu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 Zdublowałeś posta. Tu masz odpowiedź. 23 godziny temu, S4Home napisał: Panasonic, Sony, mają wsparcie. Są aktualizowane. Zapewne Pioneer tez. Napisałem wyżej że testowałem Panasonica i się nie zawiodłem. Sony także będzie dobry. nie no czemu? Audiofilscy gracze chyba. Panasonic ma ofertę, Sony także. Tylko czekac na fajne urządzenie LG. Ale ale ale Ogólnie widać spadek zainteresowania odtwarzaczami po raz kolejny w historii. Striming wypiera bardzo twarde płyty. Dlatego duzi gracze raczej nie chcą się pakować w to. Gdyż zapewnienie odtwarzaczy dla Audiofili jest po prostu nie opłacalne. Stąd brak ruchów Denona, Yamahy, Onkyo w tym kierunku. Wycofanie się Cambridge z CXUHD czy właśnie Oppo. Nie ma teraz miejsca na dokładanie do biznesu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts