Stolarz Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 (edytowany) A szerokość? Ta szafka jest dosunięta do ściany? Masz tam miejsce na kable? Edytowano 3 czerwca 2020 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Jak coś to takie ustrojstwo rozwiązuje problem kabli A to drugie problem z witryną / Uwaga ! Stosować gdy żony nie ma w domu / Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Uwaga ! Stosować gdy żony nie ma w domu Czesto wlasnie zdanie żony kłóci sie z naszymi zamysłami, co do wygladu i poprawnego dzialania np. Kina domowego. O ile kwiatek tu czy kwiatek tam jest nam nieco na rękę o tyle odpowiedz na pytanie o przemeblowanie moze wygladac w ten sposob niestety : "chyba zartujesz mowiac, sprobujmy zobaczyc jak bedzie wygladac witryna..... o tam!" wiec jesli sie nie da to trzeba kombinowac z tym jak jest obecnie. Tylko efekty soniczne nie powalą Edytowano 3 czerwca 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A. K. Napisano 3 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 8 godzin temu, Stolarz napisał: A szerokość? Ta szafka jest dosunięta do ściany? Masz tam miejsce na kable? Szerokość 60cm, wysokość 30cm. Szafka jest dosunieta, ale jest miejsce na kable. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Stolarz ale ampli nie może iść DO szafki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 Wiem. Dlatego pytałem o wymiary. A amplituner ma iść do tej otwartej ale tam też tak miejsca na styk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 4 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2020 7 godzin temu, S4Home napisał: ale ampli nie może iść DO szafki Co? Jak to nie może?! Potrzymaj mi piwo 😁😁😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2020 16 godzin temu, Markcox napisał: Co? Jak to nie może?! Potrzymaj mi piwo 😁😁😁 chętnie Ale już nie oddam HAHAHAHA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts