kamil Bankowski Napisano 5 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2020 A to nie.. Bo te na ścianie są gdzieś na wysokości ok2m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2020 Kto Ci to tak sp.....ł? Jak to ma poprawnie grać? Centralny za tv???? Wtf? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2020 Konfigurujac masz "wizualizacje" jak powinno byc rozmieszczone kino a Ty masz jedne glosniki 2metry chyba pod sufitem wisza inny za tv.... rece opadają.... spojrz na rozmieszczenie raz jeszcze albo daj sobie spokoj z kinem i kup soundbar... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2020 Ok ustawienia to jedno a co to ma do basu? Przepraszam trochę napisaliście. Czy to już jest rozwiązane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Bankowski Napisano 6 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2020 Zdaje sobie sprawę że są złe rozstawione i tak dalej.. Ale nie mam manewru do popisu i do i nego rozmieszczeniach ich już to pisałem... Pokój jest mały dlatego stoją tak jak stoją Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2020 To po cholerę Ci kino domowe jak zrobiłeś z niego kalekę? Tv problem powiesić na ścianie tyle żeby pod spód dać centralny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Bankowski Napisano 6 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2020 13 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Konfigurujac masz "wizualizacje" jak powinno byc rozmieszczone kino a Ty masz jedne glosniki 2metry chyba pod sufitem wisza inny za tv.... rece opadają.... spojrz na rozmieszczenie raz jeszcze albo daj sobie spokoj z kinem i kup soundbar... Na ścianie na wysokości ok2m wisaly Surround ok2m od podłogi a nie od sufitu które odłączyłem. Frontowe stoją po jednej id rylugiej stronie tv a centralny za tv... Piszecie. O tym tak jakbym naprawdę te głośniki po szafkach miał pochowane.. Ale tylke ten centralny jest troszkę zasłonięty przez tv i go nie widać to wszystko... Więc dlaczego robicie z tego aż tak wielki problem? Wiem że źle są ustawione i tak dalej już wspominałem ale też sądzę że nie każdy z was ma tak zajebiscie jak powinno być porozstawiane te głośniki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek88 Napisano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2020 Pomijając głośniki to moimi zdaniem ta wymiana amplitunera nie miała sensu, bo nie jesteś w stanie sensownie odczuć różnic pomiędzy nimi no i tak na prawdę nie są to amplitunery jakoś kosmicznie lepsze lub gorsze od siebie jeśli chodzi o jakość dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 A bas już jest? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Bankowski Napisano 7 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Tak jest mniejszy przy niższym volum niż w Onkyo ale już jest i to się słyszalne.. Nie. Wiem czy tak. Powinno być czy coś jeszcze trzeba zmienić lub inaczej ustawić.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 7 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Wrzuć zdjęcia/plan co gdzie w pokoju masz postawione. Gdzie stoi subwoofer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Bankowski Napisano 7 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2020 Tylko zamiast onkyo jest marantz i bez lewego suba ten czarny po prawej jest tylko. Podłączony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2020 Co to za malizna? Myślałeś o jego wymianie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Bankowski Napisano 10 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2020 Wymianie czego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2020 no suba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Bankowski Napisano 11 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2020 Z czasem na pewno ale jak na razie zostaje przy tym.. A co byś polecał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2020 jak będziesz wymieniał to znajde kilka opcji Po prostu zauważyłem że ten jest dośc mały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts