Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
13 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał:

Konfigurujac masz "wizualizacje" jak powinno byc rozmieszczone kino a Ty masz jedne glosniki 2metry chyba pod sufitem wisza inny za tv.... rece opadają.... spojrz na rozmieszczenie raz jeszcze albo daj sobie spokoj z kinem i kup soundbar...

Screenshot_20200805-213441_Chrome.jpg

Na ścianie na wysokości ok2m wisaly Surround ok2m od podłogi a nie od sufitu które odłączyłem. Frontowe stoją po jednej id rylugiej stronie tv a centralny za tv... Piszecie. O tym tak jakbym naprawdę te głośniki po szafkach miał pochowane.. Ale tylke ten centralny jest troszkę zasłonięty przez tv i go nie widać to wszystko... Więc dlaczego robicie z tego aż tak wielki problem? Wiem że źle są ustawione i tak dalej już wspominałem ale też sądzę że nie każdy z was ma tak zajebiscie jak powinno być porozstawiane te głośniki... 

Napisano

Pomijając głośniki to moimi zdaniem ta wymiana amplitunera nie miała sensu, bo nie jesteś w stanie sensownie odczuć różnic pomiędzy nimi no i tak na prawdę nie są to amplitunery jakoś kosmicznie lepsze lub gorsze od siebie jeśli chodzi o jakość dźwięku.