TomekN Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Zrobiłem sobie wczoraj nowe kable głośnikowe i chciałem się pochwalić! Głównie z przewodu Bitner Bitsound 2,5mm2, w cenie 5 zł / metr. Wyjątkowo do frontów użyłem Mogami 4mm2, co jest u mnie zupełnie zbędne, ale chciałem zaakcentować wagę stereo w moim systemie oraz trochę dla szpanu przed kolegami Wrażenia dźwiękowe dla osób wierzących w kable (wiem, że lubicie epitety): mocarny bas, przejrzysta średnica, nieskrępowana i detaliczna góra. Czyli takie same jak na kablach głośnikowych za 1000 zł, 3000 zł, 50.000 USD i 100.000 USD Moje nadal 5 zł / metr. Polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 lutego 2021 Udostępnij Napisano 10 lutego 2021 Jeszcze jak byś zastosował jakiś fajny oplot ale generalnie fajnie to wygląda no i cena 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Laszenko Napisano 12 lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 lutego 2022 Dnia 10.02.2021 o 12:30, TomekN napisał: Zrobiłem sobie wczoraj nowe kable głośnikowe i chciałem się pochwalić! Głównie z przewodu Bitner Bitsound 2,5mm2, w cenie 5 zł / metr. Wyjątkowo do frontów użyłem Mogami 4mm2, co jest u mnie zupełnie zbędne, ale chciałem zaakcentować wagę stereo w moim systemie oraz trochę dla szpanu przed kolegami Wrażenia dźwiękowe dla osób wierzących w kable (wiem, że lubicie epitety): mocarny bas, przejrzysta średnica, nieskrępowana i detaliczna góra. Czyli takie same jak na kablach głośnikowych za 1000 zł, 3000 zł, 50.000 USD i 100.000 USD Moje nadal 5 zł / metr. Polecam. Warto zainteresować się tym kablem ? u mnie w tej chwili nad c326bee + Audiosymptom i8 kable to van damme up-lcofc hi-fi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 9 marca 2022 Udostępnij Napisano 9 marca 2022 Też zaplatam własne kable. Miedź OFC 2x 2.5mm. Banany Nakamishi. Wychodzi niedrogo a działa wspaniale :} Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 marca 2022 Udostępnij Napisano 9 marca 2022 10 minut temu, SIpo napisał: Też zaplatam własne kable. Miedź OFC 2x 2.5mm. Banany Nakamishi. Wychodzi niedrogo a działa wspaniale :} A porównywałeś do jakiś "markowych"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 9 marca 2022 Udostępnij Napisano 9 marca 2022 22 minuty temu, DiBatonio napisał: A porównywałeś do jakiś "markowych"? W sumie nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 marca 2022 Udostępnij Napisano 9 marca 2022 A gdzie można kupić koszulki termokurczliwe z nadrukiem L / R ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 (edytowany) 11 godzin temu, Fafniak napisał: A gdzie można kupić koszulki termokurczliwe z nadrukiem L / R ? Może takie? https://avcorp.pl/product-pol-2007-Viablue-Heat-Shrinks-Speaker-koszulki-termokurczliwe.html Albo możesz zamówić z interesującym Ciebie nadrukiem. https://allegro.pl/oferta/24x8-termokurcz-zolty-3-1-z-nadrukiem-1-str-10695614704 https://allegro.pl/listing?string=Koszulka termokurczliwa z nadrukiem Edytowano 10 marca 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 No prawie to o co mi chodziło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 Te drugie to chyba lepszy trop. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 marca 2022 Udostępnij Napisano 10 marca 2022 15 godzin temu, Fafniak napisał: A gdzie można kupić koszulki termokurczliwe z nadrukiem L / R Widzę , że wiek daje znać o sobie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts