gienas Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca "Problem trzech ciał" serial Netflix - niezły ( jestem w połowie serialu ) . Czytałem wcześniej ksiażkę - da się serial oglądać wedle mnie . 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 30 marca Udostępnij Napisano 30 marca 9 godzin temu, gienas napisał: "Problem trzech ciał" serial Netflix - niezły ( jestem w połowie serialu ) . Obejrzałem pierwszy odcinek - ok, jest klimat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Dnia 30.03.2024 o 13:49, gienas napisał: "Problem trzech ciał" serial Netflix - niezły ( jestem w połowie serialu ) . Czytałem wcześniej ksiażkę - da się serial oglądać wedle mnie . Obejrzałem , 1-4odc spoko , potem nuda , ost odcinek spoko , takie 7/10 - zakończenie zwiastujące sezon 2 ? W sumie można i 10 zrobić , jest ~400 lat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 kwietnia Udostępnij Napisano 13 kwietnia Fallout (Amazon Prime) - film na podstawie gry , chociaż związek jedynie w klimacie i Świecie. A jest tutaj zrobione na bogato , dobrze dobrani aktorzy , efekty specjalne , i co najważniejsze muzyka. Sprawdźcie sobie soundtrack na spotify , kawałki z lat 1930-1960s robią robotę , szczególnie Johny Cash. Jak dla mnie 9/10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia Dnia 13.04.2024 o 13:09, Kubakk napisał: Fallout (Amazon Prime) - film na podstawie gry Wspomnienia - dwadzieścia kilka lat temu przeszedłem jedynkę i dwójkę (mówię o RPG z końca lat 90-tych). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Fallout - gdybym nie wiedział że to znana gra z przed lat, to bym chyba odpuścił po pierwszym odcinku. Na szczęście dalej jest już lepiej i zainteresowaniem obejrzałem do końca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Fallout - jako gra może i ok jest. Ale serial to porażka - reżyserem jest chyba siedmiolatek 🤣... Wytrzymałem dwa odcinki. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 3 godziny temu, gienas napisał: Fallout - jako gra może i ok jest. Serialu nie znam, ale grało się miło. Wciąż pamiętam tekst: "Shit happens - people die. Especially when I'm around." Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Polecam w tej wersji Fallout, to świetna mieszanka. Mamy tu twarde SF, z domieszką Steam-panku, wiele prawdy o ludzkości jako takiej, akcję, na szczęście twórcy dają nam też oddech, i od czasu do czasu można się nieźle uśmiać. Czasem wprost, z dialogów, czasem można wypatrzeć smaczek w scenografii. Ale bez spojlerów, jako fan SF mogę z czystym sumieniem polecić pierwszy sezon, bo jego zakończenie jest otwarte, więc można się spodziewać kontynuacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia 16 godzin temu, michaudio napisał: więc można się spodziewać kontynuacji. Producenci zapowiedzieli 2 sezon zanim 1 w PL wystartował Mnie zastanawia końcówka ,że skoro był nadzór to skąd w ogóle ten "ślub" skoro 2 lata ... - napisane co by zrozumieli Ci co oglądnęli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia "Dżentelmeni" - Netflix, ładnie zrealizowany serial. Fajnie się ogląda. piękne sceny, dialogi. Warto zerknąć Ale strasznie denerwują mnie omawiane akcje czyli taki mówiony scenariusz - to chyba dla użytkowników tiktoka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 kwietnia Udostępnij Napisano 21 kwietnia 1 godzinę temu, gienas napisał: "Dżentelmeni" - Netflix, ładnie zrealizowany serial. Fajnie się ogląda. piękne sceny, dialogi. Warto zerknąć Ale strasznie denerwują mnie omawiane akcje czyli taki mówiony scenariusz - to chyba dla użytkowników tiktoka oglądnięty tydzień temu , typowy Guy Ritchie , lekko się ogląda , chociaż nie jest to jakieś wybitne kino - niemniej przy obecnym ilość a nie jakość w netflixie to jest raczej po tej lepszej stronie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 września Udostępnij Napisano 9 września (edytowany) Zbrodnie po sąsiedzku (disney+) , przyjemny serial o 3 podcastero "detektywach" , w każdym sezonie jest inny truposz zamordowany w apartamentowcu w którym ów 3 mieszka. Pojawia się także ktoś znany w top mieszkaniu , 1 sezon - sting , 2 - amy schumer , 3 - paul rudd , w tym pojawia się także meryl streep , 4 - nie oglądam póki nie będzie wszystkich 10 odcinków. Serial lekki , przyjemny , lekko komediowy , trochę thriller , fajny klimat , no i Steve Martin (77-79lat a nadal w formie) Edytowano 9 września przez Kubakk 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lion Napisano 10 września Udostępnij Napisano 10 września Zbrodnie po sąsiedzku również polecam - bardzo łatwo się wchłania, więc lepiej zarezerwować sobie więcej czasu, bo na jednym odcinku ciężko zakończyć -> leci hurtem. No i tak samo czekam na wszystkie 10 z IV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 4 sezon Zbrodni obejrzany , lepszy niż 3ci , ale pomału kończą się bohaterowie na plus sporo znanych ludzi kina. Terytorium (netflix) w skrócie australijskie yellowstone , jak ktoś lubi takie klimaty warto obejrzeć Pingwin (hbo max) dosyć nierówny odcinkowo serial , mogli wszystko zawrzeć w 4 , jak dla mnie mało batmanowego klimatu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts