kaczadupa Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Luthen zdecydowanie nr 1. Bardzo charyzmatyczna postać. Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 16 minut temu, kaczadupa napisał: Luthen zdecydowanie nr 1. Bardzo charyzmatyczna postać. Dobry aktor robi robotę , Skarsgard grał w Diunie , Czarnobylu hbo , Piraci z Karaibów , w każdym inna maniera / inny bohater Czyli co czekamy na serial Luthen o jego poczynaniach przed poznaniem Andora ? Chyba za stary niestety ,a CGI odjąłby uroku PS: dodam jeszcze iż strzałem w 10 było podawanie Nam 3odc co tydzień , czyli tak jakby obejrzeć 4 filmy , dzięki czemu nie traciło się rozpędu Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu @Kubakk a domyśliłeś się w trakcie oglądania filmu o co chodziło z ostatnim kadrem w ostatnim odcinku Andora? Ja niestety nie. Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu (edytowany) 17 godzin temu, kaczadupa napisał: @Kubakk a domyśliłeś się w trakcie oglądania filmu o co chodziło z ostatnim kadrem w ostatnim odcinku Andora? Ja niestety nie. W omówieniu BezSchematu na jutubie wyjaśnili ,że to była babeczka Andora z ich dzieckiem o którym chyba wspomina w Rogue one , ale szczerze to nie skojarzyłem że to ona i dziwiłem się że tyle wątków wyjaśnionych , a co z nią ? Edytowano 55 minut temu przez Kubakk Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu (edytowany) Właśnie, odeszła od Andora ukrywając przed nim, że będą mieli dziecko bo wiedziała, że dla rodziny zostawiłby Rebelię. To wyjaśnia ostatnia scena filmu. Edytowano 42 minuty temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts