Kubakk Napisano 9 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 Łasuch obejrzany , przyjemny serial , trochę o obecnej sytuacji pandemicznej , trochę moralnych wyborów , grup itp. - zakończenie może zwiastować sezon numer 2 A w piątek 2 część Lupina na NF Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 9 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2021 36 minut temu, Kubakk napisał: A w piątek 2 część Lupina na NF O dobre wieści. Nie wiedziałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 16 godzin temu, HQ150 napisał: Pierwszy odcinek zbiera pochlebne recenzje Zaliczyłem wczoraj. Nawet fajne z dużą dawką humoru i z pomysłem. Z chęcią obejrzę następny odcinek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 10 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 Też obejrzałem pierwszy odcinek. I to nawet z przyjemnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 10 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2021 45 minut temu, maxredaktor napisał: I to nawet z przyjemnością. Ja sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 12 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 czerwca 2021 Z nieukrywaną przyjemnością zabieram się za serial Clarkson's Farm. Muszę koniecznie zobaczyć po raz kolejny ,, orangutana'' i jego odjechane pomysły. Mam nadzieję, że w nowej roli odnajdzie się równie dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 18 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 czerwca 2021 Kolejny intrygujący serial Netflixa. Skandynawski, piękne zdjęcia oceny na IMDB dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 30 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 czerwca 2021 (edytowany) Zacząłem drugi sezon rewelacyjnego rosyjskiego serialu Zwyczajna kobieta. Taki wschodni Breaking Bad. Świetnie nakreślone postacie. Co osoba to inny oryginał. Kino bez propagandy z dużą dawką tragikomizmu. I drugi sezon równie dobry co pierwszy. Tempo akcji nie spada ani na moment. Edytowano 30 czerwca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz941 Napisano 4 lipca 2021 Udostępnij Napisano 4 lipca 2021 Z mniej znanych seriali to oglądałem ostatnio In Treatment - bardzo ciekawy, o terapii, trochę dramatyzowany, ale niewiele. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 lipca 2021 Udostępnij Napisano 7 lipca 2021 Dziś Rojst '97 na netflix Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 22 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 lipca 2021 (edytowany) Jestem po pierwszych dwóch odcinkach. I na razie mi się podoba. Fajnie pokazane realia tamtych lat, aktorzy grają bez zbytniego przerysowania( chociaż poziom tutaj nie jest równy, Ogrodnik tak sobie za to Simlat-Klękajcie narody:-), historia też ciekawa, wielowątkowa. No i muzyka! Te hity sprzed lat. Szkoda tylko, że chyba najczęściej nie są to kawałki z końcówki lat 90 tych tylko ze sporo wcześniejszych. Ale i tak po zakończonych odcinkach nie chce się wyłączać sprzętu na napisach. Edytowano 22 lipca 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 Dzisiaj wystartował drugi sezon niezwykłego serialu Ted Lasso na Apple TV. Oby był jak jak jedynka. Zabawny, lekki, oryginalny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 23 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 23 lipca 2021 Zachęcam bo dobrych, niegłupich seriali komediowych ze świecą trzeba szukać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2021 Czy aby na pewno? Skończyłem wczoraj Rojst97. Bardzo dobry krajowy serial. Dużo lepszy niż niedawno oglądany niedawno Klangor. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 24 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2021 A dźwiękowej chyba nie będzie. Ja oglądam zawsze w oryginalnej z napisami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 24 lipca 2021 Udostępnij Napisano 24 lipca 2021 10 godzin temu, HQ150 napisał: Czy aby na pewno? Skończyłem wczoraj Rojst97. Bardzo dobry krajowy serial. Dużo lepszy niż niedawno oglądany niedawno Klangor. No to muszę się w końcu oderwać od słuchania muzyki 👍. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2021 Nie wiecie czy znajdę gdzieś serial "Cold case" polski tytuł "Dowody zbrodni"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 1 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2021 (edytowany) Na torrentach:-) Obejrzałem nowy odcinek The Grand Tour. Niby nic nowego , powielają schematy te same od lat, wiadomo co po kim się można spodziewać. Prymitywnie, przaśnie ale...w dalszym ciągu dobrze to się ogląda. Jak to porównać z naszymi programami motoryzacyjnymi gdzie to prowadzący wysilają się na humor i pomysły a i tak od początku do końca jest drętwo. A tych trzech imbecyli jakby od niechcenia potrafi wciągnąć widza do zabawy. No ale był i jeden zgrzyt. W jednej z konkurencji wystawili trzy samochody amerykańskie i rosyjskie. I wśród tych rosyjskich był Polonez:-) Edytowano 1 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Na N jest już trzeci sezon niezłego serialu komediowego Jak sprzedawać dragi w necie( szybko). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 5 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2021 W pułapce. Jestem po pierwszym sezonie. Kolejny przykład mrocznego serialu skandynawskiego. Mała mieścina odcięta od reszty, środek zimy i morderstwo. Bez superbohaterów, każdy jest tutaj trochę za karę, każdy ma swoje za uszami. Akcja trzyma do ostatnich minut. Już mam ochotę na drugi sezon. Oba są na N. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 27 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Dzisiaj premiera pierwszego odcinka drugiego sezonu ciekawego serialu Apple TV See Dnia 14.08.2021 o 23:21, JaZz napisał: Wpadł mi w oko polski serial - Kruk. Znacie? https://www.filmweb.pl/serial/Kruk-2018-794373 No właśnie nie widziałem pierwszego sezonu jedynki a wczoraj włączyłem pierwszy odcinek drugiej serii. I jak to zwykle w naszych serialach ścieżka dialogowa to bubel którego momentami nie słychać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 Na podstawie filmu nakręcono serial, całe 3 sezony, pomyślałem że to nie może być nic dobrego, z półtoragodzinnego filmu zrobić tasiemca... A jednak wciągło mnie i obejrzałem całość. Jako fantasta polecam . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 4 godziny temu, HQ150 napisał: No właśnie nie widziałem pierwszego sezonu jedynki a wczoraj włączyłem pierwszy odcinek drugiej serii. I jak to zwykle w naszych serialach ścieżka dialogowa to bubel którego momentami nie słychać. Żeby skumać co mówią, często ściągam napisy do polskich filmów. Paranoja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narmer Napisano 27 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2021 2 godziny temu, JaZz napisał: Pierwszy sezon wyśmienity, drugi już tak mi się nie podobał. Trzeci jest podejrzany o zupełny brak klimatu i pierwszego odcinka nawet nie dokończyłem. true story , jakoś po pierwszym sezonie czar prysł . a szkoda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 31 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2021 (edytowany) Zacząłem fajny australijski serial Mr Inbetween. Bardzo dobrze to się ogląda. Króciutkie 20 minutowe odcinki, czarny humor, wchodzi jak zimna wódka. Serial o płatnym jak trzeba to i mordercy ale takim z sercem. W tym roku ukazał się już trzeci sezon. Edytowano 31 sierpnia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts