HQ150 Napisano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2021 Dnia 23.02.2021 o 11:39, Redakcja AUDIO napisał: Panowie, przepraszamy, niestety chwila nieco się w czasie rozciąga - problem będzie się objawiał najpóźniej do 12 marca Pozdrawiam, Ola Niestety w dalszym ciągu to samo a już 14-tego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 19 marca 2021 Udostępnij Napisano 19 marca 2021 Tak potwierdzam 14-tego występowały duże problemy. Miejmy nadzieję, że wcześniej czy później forum będzie działało tak jak należy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2021 Po raz kolejny dzisiaj podczas próby zamieszczenia tutaj jakiegoś wpisu wyskoczyła mi informacja na czerwono ,, You have reached the maximum number of posts you can make per day.'' Też się Wam to zdarza czy faktycznie zamieszczam za dużo wpisów? W piątek Ola mi pisała, ze to jakiej zabezpieczenie przeciwko spamowi i go usunęła a dzisiaj znowu to samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 A jak ten post udało ci się zamieścić? 🙂 Za dużo spamujesz 🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) 35 minut temu, Amarok napisał: A jak ten post udało ci się zamieścić? 🙂 Jak ten napis wyskoczy to nic nie możesz napisać nawet na priv do Oli informacji też nie wyślesz. To napisałem na kontakt do administracji z dołu strony i chyba coś zrobili po problem na razie minął. 35 minut temu, Amarok napisał: Za dużo spamujesz 🤣🤣 No może. To bym prosił o informację ile postów na dobę można zamieścić żeby była jasność sytuacji. Edytowano 19 września 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 A ja myśle, że to bardzo dobre rozwiązanie, bo tak prawde powiedziawszy, to zbyt wiele jest postów o niczym, typu ,,ładnie gra , tak jak powiedział przedmówca,, lub ,,mam podobne zdanie. Oczywiście bez tzw ,,osobistych wycieczek,, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 @HQ150 zgłaszał mi, że jest ograniczenie w pisaniu postów, okazało się, że z 30 nagle zrobiło się 10. Jakby skrypt zaszalał. Przywróciłam 30 na dobę, tak jak było kiedyś w ramach ochrony przed spamem z Azji. Jeśli się okaże, że to za mało (choć przez lata nikt się nie skarżył), liczbę tę zwiększę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 19 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, Rega napisał: A ja myśle, że to bardzo dobre rozwiązanie, bo tak prawde powiedziawszy, to zbyt wiele jest postów o niczym, typu ,,ładnie gra , tak jak powiedział przedmówca,, lub ,,mam podobne zdanie. Oczywiście bez tzw ,,osobistych wycieczek,, Jasne, że można. Tylko trzeba jasno napisać jaka jest dozwolona ilość postów na dobę i OK. Będziemy się stosować. Co na to szefostwo? Edytowano 19 września 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Z tym, że jak pisał @JaZz limit obejmuje również skrzynkę na pw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 tak prawde powiedziawszy, to zbyt wiele jest postów o niczym, typu ,,ładnie gra , tak jak powiedział przedmówca,, lub ,,mam podobne zdanie. Konsekwencja braku lajków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts