Dzik Napisano 17 marca 2021 Udostępnij Napisano 17 marca 2021 48 minut temu, Stolarz napisał: Pytanie klucz: Czy są kable które są przez producenta testowane pod kątem brzmienia i jest to opisane na opakowaniu? :>>> Na pewno jest to opisywane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 17 marca 2021 Udostępnij Napisano 17 marca 2021 40 minut temu, Dzik napisał: Na pewno jest to opisywane. No i wszystko jasne :>>> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 17 marca 2021 Udostępnij Napisano 17 marca 2021 Dnia 14.03.2021 o 13:46, Ummagumma napisał: Myśle o tym, chociaż na razie wolałbym nie zaburzać „analogu”. DL jest zdecydowanie lepszy niż jakikolwiek kable. Trudno mi sobie wytłumaczyć dlaczego nie używasz. 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 17 marca 2021 Udostępnij Napisano 17 marca 2021 1 godzinę temu, Dzik napisał: Na pewno jest to opisywane. To nie czytasz recenzji kabli? Toż to są prawdziwe poematy...o rozdzielczości, scenie wszerz i wzdłuż:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 17 marca 2021 Udostępnij Napisano 17 marca 2021 Ja tam wolę poczytać książki fantasy o innej tematyce niż o audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 18 marca 2021 Udostępnij Napisano 18 marca 2021 Dnia 17.03.2021 o 14:39, elektron6 napisał: To nie czytasz recenzji kabli? Toż to są prawdziwe poematy...o rozdzielczości, scenie wszerz i wzdłuż:) Ostatnio jak czytałem recenzję kabli gdzie użyto "zapiaszczony dźwięk" zastanawiałem się, że może autor słuchał np. Beach Boys i mu dźwięk zapiaszczyło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 21 marca 2021 Udostępnij Napisano 21 marca 2021 Dnia 14.03.2021 o 16:00, Ummagumma napisał: Oj tam oj tam w niedziele wypada się chociaż trochę pośmiać Hej ja z innej beczki jak się Tobie spisuje ten Arcam? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ummagumma Napisano 21 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2021 Oczywiście będę chciał w najbliższym czasie sprawdzić możliwości DL. I zdaje sobie zaprawę z potencjału ten funkcji. Co do samego Arcama jestem bardzo zadowolony, ale chyba wiadomo ze jestem na początku drogi muzycznej, wiec nie znam wszystkich jego funkcji ani możliwości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 23 marca 2021 Udostępnij Napisano 23 marca 2021 Dnia 21.03.2021 o 12:33, Ummagumma napisał: Oczywiście będę chciał w najbliższym czasie sprawdzić możliwości DL. I zdaje sobie zaprawę z potencjału ten funkcji. Co do samego Arcama jestem bardzo zadowolony, ale chyba wiadomo ze jestem na początku drogi muzycznej, wiec nie znam wszystkich jego funkcji ani możliwości A robiłeś diraca? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ummagumma Napisano 24 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2021 Jeszcze nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts