Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
48 minut temu, Stolarz napisał:

Pytanie klucz: Czy są kable które są przez producenta testowane pod kątem brzmienia i jest to opisane na opakowaniu? :>>>

Na pewno jest to opisywane. ;)

Napisano
Dnia 14.03.2021 o 13:46, Ummagumma napisał:

Myśle o tym, chociaż na razie wolałbym nie zaburzać „analogu”.

DL jest zdecydowanie lepszy niż jakikolwiek kable. Trudno mi sobie wytłumaczyć dlaczego nie używasz. 🤔

Napisano
Dnia 17.03.2021 o 14:39, elektron6 napisał:

To nie czytasz recenzji kabli? Toż to są prawdziwe poematy...o rozdzielczości, scenie wszerz i wzdłuż:)

Ostatnio jak czytałem recenzję kabli gdzie użyto "zapiaszczony dźwięk" zastanawiałem się, że może autor słuchał np. Beach Boys i mu dźwięk zapiaszczyło. 

Napisano

Oczywiście będę chciał w najbliższym czasie sprawdzić możliwości DL. I zdaje sobie zaprawę z potencjału ten funkcji. 
Co do samego Arcama jestem bardzo zadowolony, ale chyba wiadomo ze jestem na początku drogi muzycznej, wiec nie znam wszystkich jego funkcji ani możliwości :) 

Napisano
Dnia 21.03.2021 o 12:33, Ummagumma napisał:

Oczywiście będę chciał w najbliższym czasie sprawdzić możliwości DL. I zdaje sobie zaprawę z potencjału ten funkcji. 
Co do samego Arcama jestem bardzo zadowolony, ale chyba wiadomo ze jestem na początku drogi muzycznej, wiec nie znam wszystkich jego funkcji ani możliwości :) 

A robiłeś diraca?