zolt Napisano 13 listopada 2022 Napisano 13 listopada 2022 (edytowany) 8 minut temu, DiBatonio napisał: W niczym, szukasz problemów tam, gdzie ich nie ma... Nie wiem czy ja ich szukam. W końcu Ty dałeś emotkę "zdezorientowany" pod moim postem mówiącym o tym, że Kraft swoimi testami wnosi dużo dobrego na forum. Stąd moje pytanie w czym rzecz i czy coś złego napisałem, że taka niemiła reakcja? Edytowano 13 listopada 2022 przez zolt Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 13 listopada 2022 Napisano 13 listopada 2022 (edytowany) 9 minut temu, zolt napisał: Nie wiem czy ja ich szukam. W końcu Ty dałeś emotkę "zdezorientowany" pod moim postem mówiącym o tym, że Kraft swoimi testami wnosi dużo dobrego na forum. Stąd moje pytanie w czym rzecz i czy coś złego napisałem, że taka niemiła reakcja? Ależ skąd, napisałeś co myślisz i dobrze. Nie ciągnijmy tematu, Jarek niech robi te swoje testy i tyle. Prosił zresztą, żeby nie prowokować, więc nie rozwijajmy tematu i nie róbmy offtopu w jego wątku. Edytowano 13 listopada 2022 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
zolt Napisano 13 listopada 2022 Napisano 13 listopada 2022 7 minut temu, DiBatonio napisał: Ależ skąd, napisałeś co myślisz i dobrze. Nie ciągnijmy tematu, Jarek niech robi te swoje testy i tyle. Prosił zresztą, żeby nie prowokować, więc nie rozwijajmy tematu i nie róbmy offtopu w jego wątku. No spoko, racja i ja się zgadzam, dlatego nie prowokuj. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 13 listopada 2022 Napisano 13 listopada 2022 Dnia 10.05.2021 o 08:14, Kraft napisał: Co znaczy "powinny kosztować"? Kosztują, ile kosztują. Moim zdaniem grają lepiej od kolumn za 6000-7000 zł. Ale nie da się ukryć, że kosztują też od nich więcej. Nie potrafię ocenić, czy to "uczciwa" dopłata, bo nie znam innych kolumn z tego przedziału cenowego. Nie wiem, czy za te dodatkowe 3000-4000 zł gdzie indziej można zyskać jeszcze więcej. Troszkę nie rozumiem wywodu, grają lepiej od kolumn o 3-4tys tańszych. No to chyba dobrze? Gorzej gdyby grały słabiej od tych za 6tys, zresztą nikt z nas nie jest w stanie u siebie gościć wszystkich możliwych kolumn z danego przedziału cenowego. Żeby móc uczciwie powiedzieć, że oto mamy najlepiej brzmiące kolumny z tego przedziału cenowego, bo trzeba by naprawdę przetestować w cholere tych skrzynek. Dobrze, że się wpasowaly z setem Marantza, ja znam opinie, że ich kolumny nie zachwycają na tle innych konstrukcji z podobnego właśnie pułapu cenowego. Czyli nie każdemu podchodzą, co system, co pomieszczenie to inna bajka. Ale chyba o to chodzi dla każdego coś innego. 😉 6 minut temu, zolt napisał: No spoko, racja i ja się zgadzam, dlatego nie prowokuj. Hahaha. Nie ma jak to przerzucić na kogoś odpowiedzialność 🙂 Tak niewiele potrzeba, jedna emotikonka i masz... Pzdr Dnia 11.05.2021 o 13:50, HQ150 napisał: Ale on w swoich recenzjach nie podaje oceny z porównania z brzmieniem ,, u kogoś innego'' wiec to co piszesz nie ma w tym przypadku znaczenia. No nie podaje. Bo u każdego ten sam set, nawet ten Jarka zagra u kogoś inaczej, choćby przez wzgląd na akustykę, a tę kreuje umeblowanie (zagracenie pokoju), adaptacja akustyczna itp. Dnia 11.05.2021 o 10:45, HQ150 napisał: skąd mam wiedzieć, że tak samo nie żonglujesz we wzmakach czy źródłach? Możesz wierzyć, ale żonglowania źródłami i wzmacniaczami u @Krafta się nie doczekasz 😛 Odpisz, cytując
Recommended Posts