Arekszcz Napisano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2021 Witam mam arcama sa30 ktory to ma gniazdo bez uziemienia . Pytanie moje i prośba brzmi : jakie listwy i kable polecacie ? Kwota oczywiście nie 100 ale i nie 5tys chodzi o średnia półkę dobra jakościowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2021 Spójrz na ofertę Gigawatt, zapraszam serdecznie do wypożyczenia i przetestowania w swoim systemie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 4 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2021 Gigawatt pf1 v2 czy jakiś tak mnie interesuje zbieram oferty , testy mnie nie interesują to nie głośnik bardziej cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Ktoś ma jakieś doświadczenia z listwami ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 W dziale audiofile dyskutują jest trochę wątków. Bierzesz pod uwagę samodzielne wykonanie czy chcesz gotowca? Możesz sam sobie zrobić coś na filtrze Schaffner i dowolnych kablach. No i pamiętaj, ślepe testy i autosugestia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Haha taa ślepy test podstawa gotowca chce jak zacznę dłubać to z 10 obudów wyląduje w koszu itd itp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 No to nie doradzam. Ja mam 2 listwy diy: na filtrze Filtercon i filtrze z Ali + dc blocker. Dla mnie różnica listwa lub bez podobna jak między tanim i droższym kablem glosnikowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Bardziej mi tu chodzi o to żeby poprosi była taka fanaberia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill00 Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Cześć. Nowa, czy używana? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Wiesz zależy od ceny ktoś na Allegro sprzedaje gigawatt z kablem używkę za 1550 a nowy komplet dostałem ofertę za 1690 różnica praktycznie żadna z tym ze niwa na gwarancji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill00 Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 (edytowany) Miałem Gigawata PF 1 MK II, zmieniłem na Furutech TP80e i jestem bardziej zadowolony. Wyśle Ci zaraz na PW link do listwy Furutech - zastanów się 😊. Polecane kable zasilające do tych listew to podstawowe Furutech-y FP-314AG więc możesz nawet kupić na metry + 2 wtyki (moja listwa, akurat miała ten kabel z wtykami w komplecie). Edytowano 5 kwietnia 2021 przez Kamill00 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Ty ja sprzedajesz? Mam jeszcze jeden problem dylemat mój Arcam wzmak i cd ma gniazda bez uziemienia a te wszystkie listwy kable maja ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill00 Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Nie, ja nie sprzedaje 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 2 minuty temu, Kamill00 napisał: Nie, ja nie sprzedaje 😊 Jutro tam zadzwonię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill00 Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 Zadzwoń, pogadaj, starguj końcówkę ceny 😊 To 50% ceny nowej, a mimo że to model niżej jak moja to odważę się polecić vs Gigawatt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 2 minuty temu, Kamill00 napisał: Zadzwoń, pogadaj, starguj końcówkę ceny 😊 To 50% ceny nowej, a mimo że to model niżej jak moja to odważę się polecić vs Gigawatt. Ok dzięki za link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul klacska Napisano 5 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 9 minut temu, Arekszcz napisał: Ty ja sprzedajesz? Mam jeszcze jeden problem dylemat mój Arcam wzmak i cd ma gniazda bez uziemienia a te wszystkie listwy kable maja ... Mogę ci kupić tą: https://www.finn.no/213412287 To już wyższa liga jeśli chodzi o listwy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 5 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2021 7 minut temu, paul klacska napisał: Mogę ci kupić tą: https://www.finn.no/213412287 To już wyższa liga jeśli chodzi o listwy. Maja w hifi wyjściowa cena podobna może zejdą tez się zainteresuje dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2021 Mamy Gigawatta i Furutecha. Zapraszam po wyceny. Możemy Ci tez wypożyczyć listwę z kablem przed kupnem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 6 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2021 31 minut temu, S4Home napisał: Mamy Gigawatta i Furutecha. Zapraszam po wyceny. Możemy Ci tez wypożyczyć listwę z kablem przed kupnem. Piotr Czekam na cenę od was pytanie było na olx Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Dnia 5.04.2021 o 16:36, Kamill00 napisał: Miałem Gigawata PF 1 MK II, zmieniłem na Furutech TP80e i jestem bardziej zadowolony. Wyśle Ci zaraz na PW link do listwy Furutech - zastanów się 😊. Polecane kable zasilające do tych listew to podstawowe Furutech-y FP-314AG więc możesz nawet kupić na metry + 2 wtyki (moja listwa, akurat miała ten kabel z wtykami w komplecie). Listwa sprzedana Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 23 godziny temu, Arekszcz napisał: Czekam na cenę od was pytanie było na olx Jest nas teraz mniej ze względu na przeziębienia. Nie wiem czy kolega który siedzi na OLX jest obecnie. Sam jestem przeziębiony. Ale z czasem na pewno odpisze. W razie czego pisz na forum albo maila. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekszcz Napisano 7 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 53 minuty temu, S4Home napisał: Jest nas teraz mniej ze względu na przeziębienia. Nie wiem czy kolega który siedzi na OLX jest obecnie. Sam jestem przeziębiony. Ale z czasem na pewno odpisze. W razie czego pisz na forum albo maila. Piotr Chciałbym wydać max 1600 listwa najlepiej z kablem do sieci i kable do sa30 i scda50 no chyba ze znajdę coś co kosztuje 3000 a zapłacę 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 https://pl.mouser.com/ProductDetail/Schaffner/FN2090-10-06?qs=fosVUi2b00zb2z5IeyYwPA%3D%3D + https://akces-markt.pl/pl/p/Listwa-zasilajaca-ENERGENIE-SPG5-C-15-5-x-VDE-4%2C5m-kolor-czarny/113309?utm_source=ceneo&utm_medium=referral filtr wstawiasz przed listwą w jakiejś obudowie dla bezpieczeństwa i jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Może estetyka tutaj będzie słabym punktem i trochę partyzantka ogólnie ale propozycja Tomka to bardzo dobry pomysł. Za psie pieniądze będziesz miał dużo lepszą listwę niż kupując coś z audiofilską metką i audiofilskim powietrzem w środku. Jest taki duży wątek o listwach i właśnie ten Schaffner Fn2090 był najwyżej oceniany przez chłopaków w testach. Możesz kupić ciut niższy model, niekoniecznie 10 Amperowy, np 6A, wystarczy. Ale z drugiej strony, jak w "Misiu", nie bawmy się w dziadowskie oszczędności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts