Oin Napisano 24 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 43 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Co to się wyprawia? Jak to co? Władza woli doraźnie leczyć objawy kilka razy dziennie zamiast zająć się sprawą na poważnie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Hej, Co to za dziwne dziesiątki tematów o podobnych tematów spamerskich w różnych wątkach? Ostatnio było to samo tylko z chińskimi znaczkami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Ale jakie fajne, takich fajnych jeszcze nie było. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Nie stoją w miejscu 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 Też dostałem, zapewne tak jak większość forumowiczów.... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 1 minutę temu, terracan1929 napisał: Też dostałem, zapewne tak jak większość forumowiczów.... Masz rację do mnie też dotarło zaproszenie... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 U mnie też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 maja 2023 Udostępnij Napisano 6 maja 2023 A ja przeczytałem i skasowałem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts