pairtick Napisano Wtorek o 23:41 Udostępnij Napisano Wtorek o 23:41 3 godziny temu, kaczadupa napisał: I kuna da się. A nie to pierdzielenie, że jak zrobione w Anglii to musi kosztować minimum trzy nasze średnie krajowe. Dawno, dawno temu, angielskie wzmacniacze były tanie i dobre. A były dobre, bo tanie. Końcówki mocy na Darlingtonach i była moc. No ale to były stare dobre czasy 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 12:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:53 Apologue Pinel et Pinel x Kongo aktywne od Goldmunt Tylko 1.77 miliona $ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano wczoraj o 13:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:04 Audiofil na taboret na stanąć? Szpilka na jakiej wysokości? A już myślałem, że tylko u mnie wysokotonowy niewłaściwie bo 20 cm powyżej uszu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano wczoraj o 13:35 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:35 30 minut temu, AudioTube napisał: A już myślałem, że tylko u mnie wysokotonowy niewłaściwie bo 20 cm powyżej uszu Może wysokotonowy jest dobrze tylko uszy ....... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 14:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:57 Monitor Audio Studio 89 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano wczoraj o 15:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:52 Dałbym im imię 88. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 15:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:54 Denon DCD-3000NE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano wczoraj o 16:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:57 A tu przynajmniej kolorowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 16:59 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:59 Dlaczego mi się to z Aztekami skojarzyło 🤔 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano wczoraj o 17:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:03 Dlatego, że w wielu programach edukacyjnych pokazujących kultury starożytnej mezoameryki, czesto zamieszczane są też przykłady sztuki . I , masz racje TO JEST PODOBNE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 17:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:05 Tyle kolorów, że mi się prawie w głowie zakręciło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 12 Lab12 Integre4 Mk2 Toroid 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu A tu chyba specjalne ujęcie dla podłechtania ego kolegi @tomek4446 prosto z wystawy w Washingtonie DC… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, MarcKrawczyk napisał: A tu chyba specjalne ujęcie dla podłechtania ego kolegi @tomek4446 prosto z wystawy w Washingtonie DC… Dzięki. Wiedzą co dobre ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dnia 13.11.2024 o 16:52, AudioTube napisał: Dałbym im imię 88. Niech zgadne - jak obok siebie stoja, to jak bys 2 osemki widzial? Tak przy okazji. Ktos sie wybiera w sobote na IEar audio show do Tilburga? Edytowano 5 godzin temu przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu To jest wężyk, albo żelazko! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Drugie zdjęcie 😁 Ktos trzyma warana z Komodo w domu i wykorzystuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts