Artur Brol Napisano Sobota o 13:28 Udostępnij Napisano Sobota o 13:28 Lyngdorf FR-2 Dla tych z małymi pokojami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Sobota o 13:42 Udostępnij Napisano Sobota o 13:42 Albo dla tych, co w starych kamienicach mają wewnętrzną izolację cieplną... I małe pokoje... Można się poczuć jak we wnętrzu dobrze nagłośnionego auta... Na pełnej... Bez cienia dudnienia... 🥳 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 14:22 Udostępnij Napisano Sobota o 14:22 No, kto wie w czym przyjdzie mi mieszkać, może to akurat dla mnie będzie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 14:55 Udostępnij Napisano Sobota o 14:55 Luxman P-100 Centennial 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano Sobota o 15:14 Udostępnij Napisano Sobota o 15:14 51 minut temu, Artur Brol napisał: No, kto wie w czym przyjdzie mi mieszkać, może to akurat dla mnie będzie 😁 Planujesz przeprowadzke? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 15:22 Udostępnij Napisano Sobota o 15:22 Nie planuje, jestem zmuszony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 17:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:54 Audiovector R 10 Arreté 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano wczoraj o 19:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:34 ModWright Instruments Analog Bridge 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu dCS Lina DAC X Pendulum Integrated Amplifier Dan D’Agostino’s Sphinx Element 3 Bel Canto Design Black ACI 600 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, Artur Brol napisał: Sphinx Element 3 8 godzin temu, Artur Brol napisał: Bel Canto Design Black ACI 600 I wreszcie zaczęto stosować hi endowe terminale głośnikowe. Całkiem jak moje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Ładne, i elegancko wygladaja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 40 minut temu, tomek4446 napisał: I wreszcie zaczęto stosować hi endowe terminale głośnikowe. Całkiem jak moje Eeeetam, tylko dwa? Im więcej, tym holografia i dźwiękosugestywność większa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu To już wypas jest 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, MMarek napisał: Eeeetam, tylko dwa? Im więcej, tym holografia i dźwiękosugestywność większa Eeeetam, tylko cztery 😁. Jak już to może sześć. 😉 Edytowano 12 godzin temu przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 3 godziny temu, Amarok napisał: Jak już to może sześć. Wygrałeś 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Bez uziemienia? Cóż za amatorszczyzna 😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, pairtick napisał: Bez uziemienia? Cóż za amatorszczyzna Widać niektórym się nie przelewa A'propos terminali , to jest wynalazek ! Akceptują gołe kable i widły. Ale , aby nie było zbyt prosto , to te obejmy wokół terminali mocno ograniczają rozmiar wideł Np. ani Eqilibrium , ani Alpha Core Goertz nie wlizie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Bez regulacji? Nudy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ładna płytka i te gniazda też. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu O ! A tu miałem full wypas !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Zakupiłem ostatnio taki, pod marka Trio KA 8300. Odczepy na 3 pary głośników to wygoda jak ktoś ma kilka par kolumn. Nie mogę się doczekać aż wzmacniacz wróci z serwisu, ma 50 lat wymaga czyszczenia + jakieś elektrolity pewnie tez trzeba wymienić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu To jednak trzeba lubić, takie zabytki. Coś jak fani Alfy Romeo? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts