Artur Brol Napisano 30 grudnia 2025 Napisano 30 grudnia 2025 W kolorze drewna to wszystko jest piekne😊 Tym czarnym, lsniacym obudowom, tez nic nie brakuje. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 30 grudnia 2025 Napisano 30 grudnia 2025 (edytowany) 3 minuty temu, Slawko69 napisał: W kolorze drewna są jeszcze piękniejsze To kwestia gustu ...dla mnie Black Piano wyglądają bardziej "majestatycznie" i jeśli staną u mnie w salonie to tylko takie 😁 Edytowano 30 grudnia 2025 przez MacieQ Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 19 stycznia Napisano 19 stycznia Jak ktoś szuka transportu CD, a ma trochę większy budżet.... 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Canor Foundation Virtus I4S en Verto D4S Nagra PREAMP II-S Preamplifier Onix Zenith XMT20 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Dnia 30.12.2025 o 20:04, Slawko69 napisał: A mówią , że lampy są prądożerne To pomówienie Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Odkurzacz z funkcje odtwarzania płyt winylowych😀 Audio Technica Hotaru Turntable 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Czyż nie piękna CLEARAUDIO Double Matrix Professional SONIC Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu OePhi Immanence 2. Mają coś w sobie. Taką rasowość. Bardzo mi się podobają, ale cena z kosmosu - 45 000 zł. 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, tomek4446 napisał: Czyż nie piękna CLEARAUDIO Double Matrix Professional SONIC Ok, bez bicia sie przyznam, co to do diabła jest? @Kraft rzeczywiście ladne skrzyneczki. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 40 minut temu, Artur Brol napisał: To jest gramofon? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Sipo napisał: To jest gramofon? Blisko Odpisz, cytując
Sipo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Blisko aaa ok, już wiem:) Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, tomek4446 napisał: Blisko Frezarka dolnowrzecionowa albo jakaś czyszczarka do płyt... 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts