Artur Brol Napisano 20 marca Napisano 20 marca Audio Note Oto SE 35 Integrated Amplifier Debuts: 35th Anniversary Edition 3 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 29 marca Napisano 29 marca Gryphon Helios, dwu członkowie przedwzmacniacz. Radiant Acoustics Clarity 66 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Poniedziałek o 22:55 Napisano Poniedziałek o 22:55 (edytowany) Bardzo przypomina konstrukcyjnie "Wilson WATT" 👍 W sumie to dla mnie takie wizualnie "skrzyżowanie" Wilson Audio WATT i JMR 🤪 Edytowano Poniedziałek o 22:59 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano Wtorek o 05:33 Napisano Wtorek o 05:33 Te QLN ma któryś z forumowiczów. Odpisz, cytując
Kraft Napisano Wtorek o 06:04 Napisano Wtorek o 06:04 (edytowany) Bez. To nowsza wersja. Edytowano Wtorek o 06:15 przez Kraft Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Wtorek o 14:16 Napisano Wtorek o 14:16 Już miałem wypożyczać QLN7 ale mój japkofon cenę zamiast za głośnik to chyba za samochód pokazuje. To musi być pomyłka. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Czwartek o 07:53 Napisano Czwartek o 07:53 Beolab 90. Monarch and the Zenith Editions. Zenith Odpisz, cytując
misiekx Napisano Czwartek o 08:09 Napisano Czwartek o 08:09 15 minut temu, Artur Brol napisał: Beolab 90. Monarch and the Zenith Editions Mnie to skojarzyło się z Gwiezdnymi Wojnami 😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Czwartek o 09:09 Napisano Czwartek o 09:09 Ten Zenith to może zbrojona wersja, na warunki wojenne. Odpisz, cytując
audiowit Napisano Czwartek o 19:48 Napisano Czwartek o 19:48 11 godzin temu, Kraft napisał: Zarąbiste! Doskonala dekoracja w nowoczesnym przestronnym wnetrzu. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 03:25 Napisano wczoraj o 03:25 W bardzo przestronny wnętrzu. Mnie sie bardzo podobają, te drewnianymi elementami. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Revel High-Performance Performa4 Odpisz, cytując
Recommended Posts