pairtick Napisano Wtorek o 23:41 Udostępnij Napisano Wtorek o 23:41 3 godziny temu, kaczadupa napisał: I kuna da się. A nie to pierdzielenie, że jak zrobione w Anglii to musi kosztować minimum trzy nasze średnie krajowe. Dawno, dawno temu, angielskie wzmacniacze były tanie i dobre. A były dobre, bo tanie. Końcówki mocy na Darlingtonach i była moc. No ale to były stare dobre czasy 👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Apologue Pinel et Pinel x Kongo aktywne od Goldmunt Tylko 1.77 miliona $ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Audiofil na taboret na stanąć? Szpilka na jakiej wysokości? A już myślałem, że tylko u mnie wysokotonowy niewłaściwie bo 20 cm powyżej uszu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 30 minut temu, AudioTube napisał: A już myślałem, że tylko u mnie wysokotonowy niewłaściwie bo 20 cm powyżej uszu Może wysokotonowy jest dobrze tylko uszy ....... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Monitor Audio Studio 89 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Dałbym im imię 88. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Denon DCD-3000NE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu A tu przynajmniej kolorowo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Dlaczego mi się to z Aztekami skojarzyło 🤔 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Dlatego, że w wielu programach edukacyjnych pokazujących kultury starożytnej mezoameryki, czesto zamieszczane są też przykłady sztuki . I , masz racje TO JEST PODOBNE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Tyle kolorów, że mi się prawie w głowie zakręciło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts