michaudio Napisano 3 maja Napisano 3 maja Albo dla tych, co w starych kamienicach mają wewnętrzną izolację cieplną... I małe pokoje... Można się poczuć jak we wnętrzu dobrze nagłośnionego auta... Na pełnej... Bez cienia dudnienia... 🥳 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 maja Napisano 3 maja No, kto wie w czym przyjdzie mi mieszkać, może to akurat dla mnie będzie 😁 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 3 maja Napisano 3 maja 51 minut temu, Artur Brol napisał: No, kto wie w czym przyjdzie mi mieszkać, może to akurat dla mnie będzie 😁 Planujesz przeprowadzke? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 7 maja Napisano 7 maja dCS Lina DAC X Pendulum Integrated Amplifier Dan D’Agostino’s Sphinx Element 3 Bel Canto Design Black ACI 600 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 maja Napisano 8 maja 8 godzin temu, Artur Brol napisał: Sphinx Element 3 8 godzin temu, Artur Brol napisał: Bel Canto Design Black ACI 600 I wreszcie zaczęto stosować hi endowe terminale głośnikowe. Całkiem jak moje Odpisz, cytując
MMarek Napisano 8 maja Napisano 8 maja 40 minut temu, tomek4446 napisał: I wreszcie zaczęto stosować hi endowe terminale głośnikowe. Całkiem jak moje Eeeetam, tylko dwa? Im więcej, tym holografia i dźwiękosugestywność większa Odpisz, cytując
Amarok Napisano 8 maja Napisano 8 maja (edytowany) 1 godzinę temu, MMarek napisał: Eeeetam, tylko dwa? Im więcej, tym holografia i dźwiękosugestywność większa Eeeetam, tylko cztery 😁. Jak już to może sześć. 😉 Edytowano 8 maja przez Amarok Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 maja Napisano 8 maja 3 godziny temu, Amarok napisał: Jak już to może sześć. Wygrałeś 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 maja Napisano 8 maja 3 godziny temu, pairtick napisał: Bez uziemienia? Cóż za amatorszczyzna Widać niektórym się nie przelewa A'propos terminali , to jest wynalazek ! Akceptują gołe kable i widły. Ale , aby nie było zbyt prosto , to te obejmy wokół terminali mocno ograniczają rozmiar wideł Np. ani Eqilibrium , ani Alpha Core Goertz nie wlizie Odpisz, cytując
Sipo Napisano 8 maja Napisano 8 maja Zakupiłem ostatnio taki, pod marka Trio KA 8300. Odczepy na 3 pary głośników to wygoda jak ktoś ma kilka par kolumn. Nie mogę się doczekać aż wzmacniacz wróci z serwisu, ma 50 lat wymaga czyszczenia + jakieś elektrolity pewnie tez trzeba wymienić. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 8 maja Napisano 8 maja To jednak trzeba lubić, takie zabytki. Coś jak fani Alfy Romeo? 😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 8 maja Napisano 8 maja Rogers LS3/5A en LS5/9A edycje jubileuszowe na 75 lat istnienia marki 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts