Nie wszystko wiedzący Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 8 godzin temu, kaczadupa napisał: Zdecydowanie cofam to co napisałem o Focal Utopia Mi się altusy podobają ale szkoda , że nie grają za ładnie. Szwagier ma oczywiście ze wzmacniaczem z epoki. Kontur zawsze włączony. Kiedyś będę miał ich klona na innych głośnikach inaczej strojone. Orbitale. Jeszcze nie słuchałem. Ktoś słuchał? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 4 godziny temu, Artur Brol napisał: Wygląd oczywiście, to pierwsza i chyba na początku, najważniejsza rzecz. Na pewno masz gust i jakiś design w głowie. Kolorystyka itp Jeśli chciałbyś kolumny unikatowe, namawiam do kontaktu z jednym z wielu konstruktorów kolumn. Nie wiesz który, pomogę. Najważniejsze, to „dobre” zdjecie. Pomogę. A brzmienie. Będzie takie jakie lubisz. Przyjemne. Odpisz, cytując
Nie wszystko wiedzący Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 (edytowany) 21 minut temu, AudioTube napisał: Na pewno masz gust i jakiś design w głowie. Kolorystyka itp Jeśli chciałbyś kolumny unikatowe, namawiam do kontaktu z jednym z wielu konstruktorów kolumn. Nie wiesz który, pomogę. Najważniejsze, to „dobre” zdjecie. Pomogę. A brzmienie. Będzie takie jakie lubisz. Przyjemne. To jest bardzo dobra droga kolego. Mamy w Polsce wybitnych konstruktorów zestawów głośnikowych. Ja tą drogą poszedłem gdyż dostaje dużo więcej za podobne pieniądze niż w ,,salonie audio,, przerzuciłem mnóstwo sprzętu z lat od 2000 w górę głównie zestawów głośnikowych i już miałem serdecznie dość a dalej nie miałem efektu mojego dobrego kolegi grającego na perkusji. Beymy od Dawida z Rybnika czy aktualne BMS od Pawła Rzepczyńskiego to zestawy zawstydzające wiele popularnych marek a jakością wykonania czy projektem wizualnym biją je w całości. Marketing robi swoje oraz pewne nie czyste działania podparte mitologią. Wystawiłem moje beymy za śmieszne pieniądze za to co oferują a i tak większość ludzi woli kupić najtańsze focale czy inne pierdolety. Oczywiście wszystko się zmienia kiedy ktoś ich posłucha ale do tego długa droga. No i niestety ja na raty nie sprzedam. Edytowano 3 października 2024 przez Nie wszystko wiedzący Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 17 minut temu, Nie wszystko wiedzący napisał: To jest bardzo dobra droga A kierunek? Nie zmarnujmy dorobku tego wątku i @Artur Brol poproszę o kolejne fotki. Coraz bliżej weekendu. Idźmy w dobrym kierunku. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 7 godzin temu, Guzeppe napisał: a tutaj nagle Focal przytwierdza jakieś boczne panele zachodzące na front. Nie dosyć, że ostre krawędzie, to jeszcze szpary, szczeliny… Te panele wyglądają na wykonane z materiału absorbujacego. Myślę, że mogą coś pożytecznego wnieść. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Wstałem właśnie. Nie ma to jak łóżeczko. @AudioTube jak tylko coś fajnego znajdę, od razu się to tutaj znajdzie. Co do kolumn, ja przed zakupem muszę posłuchać. Konstruktorzy o których mowisz pewnie w PL działają, a to trochę za daleko by jechać i tam odsłuchy robić, a nie sądzę by wysyłali tak daleko. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Isoslice płyty izolujące 😏 Copland CSA150 Technics SL-1300G 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Gumofilce nie tylko w Polsce modne. 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Dnia 30.09.2024 o 18:40, rpm napisał: Wygląda bardzo przyzwoicie ten Avatar.👍 MSB Technology S 500 i parę jego podzespołów. To jest sprzet pierwsza klasa. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Może i pierwsza ale oka nie cieszą. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Ktos o Cyrus gdzies cos wspominał? Proszę w końcu po latach nowy wizerunek. S.M.S.L RAW-MDA 1 5 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 I dalej w podobnym stylu co wyżej tylko rozmiar XXL. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Trochę więcej Dali? 4 minuty temu, kaczadupa napisał: I dalej w podobnym stylu co wyżej tylko rozmiar XXL. I inna marka. Coś w tej prostocie jest. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Coraz ładniejsze te Dali. Moje stare Ikony 6 bardziej trąciły Ikeą Odpisz, cytując
rpm Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Playback Designs MPS - 8 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Ładne, przyciągające wzrok. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 3 października 2024 Napisano 3 października 2024 Constellation Audio Statement 1 Odpisz, cytując
rpm Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 Łał👍 ciekawe czy kolor tych "oczu" mu się zmienia z czasem. ? Np po długim graniu.🤔 Odpisz, cytując
Lumberjax Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 Podziele sie tu moim wzmakiem, rzadko spotykany w PL. AVM COMPETITION amp 1997r., wersja w chromowym frontem (najbardziej poszukiwana). 7 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 9 godzin temu, rpm napisał: Łał👍 ciekawe czy kolor tych "oczu" mu się zmienia z czasem. ? Np po długim graniu.🤔 Fajnie by było, co nie. Jednak pewnie musisz wybrać jeden z tych dwu kolorów. Choć kto wie, może się zmienia. 2024 rok mamy. Ws ystko już potrafią zrobić. 😊 Odpisz, cytując
rpm Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Fajnie by było, co nie. Jednak pewnie musisz wybrać jeden z tych dwu kolorów. Choć kto wie, może się zmienia. 2024 rok mamy. Ws ystko już potrafią zrobić. 😊 Może gdy jest nagrzany to "oczy" robią mu się czerwone ?🙂 Robert Koda K - 15 EX 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 Czyli po 5 minutach ?😆 Odpisz, cytując
rpm Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 1 minutę temu, Artur Brol napisał: Czyli po 5 minutach ?😆 Eee no. Bez przesady. Taki słaby by był ?🙂 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 Nieee, no mocny taki. A poważnie, miałem w planie zamówić wzmacniacz I chciałem inny kolor tła tych wycieraczek. Da się, ale to poprostu inne trzeba włożyć, chyba że w takich luksusowych, kolor mozna zmienić przyciskiem. Kto wie 🤔 McIntosh MIP200 będzie kontrolował przepływ energii za tylko 4k. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 października 2024 Napisano 4 października 2024 Axxess Forté 1 sieciowy transport/wzmacniacz i Axxess L1 monitory 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts