Nie wszystko wiedzący Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października 8 godzin temu, kaczadupa napisał: Zdecydowanie cofam to co napisałem o Focal Utopia Mi się altusy podobają ale szkoda , że nie grają za ładnie. Szwagier ma oczywiście ze wzmacniaczem z epoki. Kontur zawsze włączony. Kiedyś będę miał ich klona na innych głośnikach inaczej strojone. Orbitale. Jeszcze nie słuchałem. Ktoś słuchał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października 4 godziny temu, Artur Brol napisał: Wygląd oczywiście, to pierwsza i chyba na początku, najważniejsza rzecz. Na pewno masz gust i jakiś design w głowie. Kolorystyka itp Jeśli chciałbyś kolumny unikatowe, namawiam do kontaktu z jednym z wielu konstruktorów kolumn. Nie wiesz który, pomogę. Najważniejsze, to „dobre” zdjecie. Pomogę. A brzmienie. Będzie takie jakie lubisz. Przyjemne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października (edytowany) 21 minut temu, AudioTube napisał: Na pewno masz gust i jakiś design w głowie. Kolorystyka itp Jeśli chciałbyś kolumny unikatowe, namawiam do kontaktu z jednym z wielu konstruktorów kolumn. Nie wiesz który, pomogę. Najważniejsze, to „dobre” zdjecie. Pomogę. A brzmienie. Będzie takie jakie lubisz. Przyjemne. To jest bardzo dobra droga kolego. Mamy w Polsce wybitnych konstruktorów zestawów głośnikowych. Ja tą drogą poszedłem gdyż dostaje dużo więcej za podobne pieniądze niż w ,,salonie audio,, przerzuciłem mnóstwo sprzętu z lat od 2000 w górę głównie zestawów głośnikowych i już miałem serdecznie dość a dalej nie miałem efektu mojego dobrego kolegi grającego na perkusji. Beymy od Dawida z Rybnika czy aktualne BMS od Pawła Rzepczyńskiego to zestawy zawstydzające wiele popularnych marek a jakością wykonania czy projektem wizualnym biją je w całości. Marketing robi swoje oraz pewne nie czyste działania podparte mitologią. Wystawiłem moje beymy za śmieszne pieniądze za to co oferują a i tak większość ludzi woli kupić najtańsze focale czy inne pierdolety. Oczywiście wszystko się zmienia kiedy ktoś ich posłucha ale do tego długa droga. No i niestety ja na raty nie sprzedam. Edytowano 3 października przez Nie wszystko wiedzący Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października 17 minut temu, Nie wszystko wiedzący napisał: To jest bardzo dobra droga A kierunek? Nie zmarnujmy dorobku tego wątku i @Artur Brol poproszę o kolejne fotki. Coraz bliżej weekendu. Idźmy w dobrym kierunku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października 7 godzin temu, Guzeppe napisał: a tutaj nagle Focal przytwierdza jakieś boczne panele zachodzące na front. Nie dosyć, że ostre krawędzie, to jeszcze szpary, szczeliny… Te panele wyglądają na wykonane z materiału absorbujacego. Myślę, że mogą coś pożytecznego wnieść. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Wstałem właśnie. Nie ma to jak łóżeczko. @AudioTube jak tylko coś fajnego znajdę, od razu się to tutaj znajdzie. Co do kolumn, ja przed zakupem muszę posłuchać. Konstruktorzy o których mowisz pewnie w PL działają, a to trochę za daleko by jechać i tam odsłuchy robić, a nie sądzę by wysyłali tak daleko. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Isoslice płyty izolujące 😏 Copland CSA150 Technics SL-1300G 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Gumofilce nie tylko w Polsce modne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Dnia 30.09.2024 o 18:40, rpm napisał: Wygląda bardzo przyzwoicie ten Avatar.👍 MSB Technology S 500 i parę jego podzespołów. To jest sprzet pierwsza klasa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Może i pierwsza ale oka nie cieszą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Ktos o Cyrus gdzies cos wspominał? Proszę w końcu po latach nowy wizerunek. S.M.S.L RAW-MDA 1 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października I dalej w podobnym stylu co wyżej tylko rozmiar XXL. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Trochę więcej Dali? 4 minuty temu, kaczadupa napisał: I dalej w podobnym stylu co wyżej tylko rozmiar XXL. I inna marka. Coś w tej prostocie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Coraz ładniejsze te Dali. Moje stare Ikony 6 bardziej trąciły Ikeą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Playback Designs MPS - 8 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Ładne, przyciągające wzrok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 października Udostępnij Napisano 3 października Constellation Audio Statement 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Łał👍 ciekawe czy kolor tych "oczu" mu się zmienia z czasem. ? Np po długim graniu.🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumberjax Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Podziele sie tu moim wzmakiem, rzadko spotykany w PL. AVM COMPETITION amp 1997r., wersja w chromowym frontem (najbardziej poszukiwana). 7 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października 9 godzin temu, rpm napisał: Łał👍 ciekawe czy kolor tych "oczu" mu się zmienia z czasem. ? Np po długim graniu.🤔 Fajnie by było, co nie. Jednak pewnie musisz wybrać jeden z tych dwu kolorów. Choć kto wie, może się zmienia. 2024 rok mamy. Ws ystko już potrafią zrobić. 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Fajnie by było, co nie. Jednak pewnie musisz wybrać jeden z tych dwu kolorów. Choć kto wie, może się zmienia. 2024 rok mamy. Ws ystko już potrafią zrobić. 😊 Może gdy jest nagrzany to "oczy" robią mu się czerwone ?🙂 Robert Koda K - 15 EX 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Czyli po 5 minutach ?😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października 1 minutę temu, Artur Brol napisał: Czyli po 5 minutach ?😆 Eee no. Bez przesady. Taki słaby by był ?🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Nieee, no mocny taki. A poważnie, miałem w planie zamówić wzmacniacz I chciałem inny kolor tła tych wycieraczek. Da się, ale to poprostu inne trzeba włożyć, chyba że w takich luksusowych, kolor mozna zmienić przyciskiem. Kto wie 🤔 McIntosh MIP200 będzie kontrolował przepływ energii za tylko 4k. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 października Udostępnij Napisano 4 października Axxess Forté 1 sieciowy transport/wzmacniacz i Axxess L1 monitory 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts