ssssssiZe Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Witam Stoje przy wyborze głośników . Aktualnie posiadam magnat qunatum 673 ale bede je sprzedawał ... Nie grają dobrze na nowym mieszkaniu ... Na starym tez byla lipa dopiero jak sie kladlem blisko sciany to bas był dobry inaczej była tragedia . Postanowiłem kupić jakieś kolumny podłogowe .. ewentualnie podlłącze pod drugi kanał te magnaty i postawie gdzieś z tyłu . Wzmacniacz pionieer 602r Kolumny do wyboru : STX f360n - 1400 zł ( nowe ) STX 200 - do 1000 ( nowe ) Tonsil Altus 110 - 700-800 uzywki Chyba ze macie inne do 1500 zł . Które mają fajny koniecznie niski bas ;d i cykanie haha ( wiem głupie ale lubie to ;d ) w Midltonach mi sie podobało ;d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Obawiam się że taka zmiana nie przyniesie nic dobrego i będziesz niezadowolony. Dołóż trochę i zainwestuj w Pylona z serii Pearl 25 to stosunkowo tanie i przyzwoicie grające kolumny. Zapraszam na odsłuch i po indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssssssiZe Napisano 7 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca 2021 Czy mozna przyjechac ze swoim wzmacniaczem ? i gdzie macie najblizej Dąbrowy Górniczej salony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 Żadne z tych. Kup używane Mission M34i, Klipsch F2, Tannoy M4 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudasDudek Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 A ja bym na twoim miejscu dołożył suba. Jak typowo brakuje Ci tylko basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 18 godzin temu, ssssssiZe napisał: Czy mozna przyjechac ze swoim wzmacniaczem ? i gdzie macie najblizej Dąbrowy Górniczej salony Niestety mamy jeden salon w centralnej części Polski, Pabianice koło Łodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 8 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2021 @ssssssiZe z kolumn tańszych zerknij na Pure Accoustic Nova 8. Kolumny z fajnym basem i (jak to nazwałeś) cykaniem Z bardziej dopracowanych konstrukcji warto zerknąć na Pylon Pearl 25. Blisko Dąbrowy Górniczej masz kilka salonów, m.in.: Jaworzno, Oświęcim, Katowice... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mejson Napisano 11 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 Dość przypadkowo nabyłem ELAC FS 57.2. Akurat basu mają całkiem sporo (mają po dwa otwory BR). Cenowo dość atrakcyjnie, może warto wypróbować? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 11 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2021 Za 2000 zł około, to mogą być sensowne Indiany Line Nota 550X. Smukła, nie duża konstrukcja. Miła dla ucha, ciepła barwa. Może to? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts