Grzesiek202 Napisano 7 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 29 minut temu, piotr.luczaj napisał: Ale chyba ciężko dostępny Nowy do kupienia chyba tylko w jednym sklepie w Polsce, ale ta cena... Jakie masz kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 (edytowany) takie same podłączone do Rotela 1572. Myślałem, że to mi wystarcza ale z czasem znów się oswoiłem i znów chce czegoś lepszego. Edytowano 7 kwietnia 2023 przez piotr.luczaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Zmień kolumny, proste. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 1 minutę temu, piotr.luczaj napisał: takie same podłączone do Rotela 1572 O! proszę. Tego Rotela też kiedyś miałem na weekend, zresztą jak i A14. No, mi Rotel "nie leży". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 2 minuty temu, kiki2010 napisał: Zmień kolumny, proste. niesamowite, co to w ogóle za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Pokręcisz się w kółko parę lat to zrozumiesz o co tu chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 (edytowany) 3 minuty temu, kiki2010 napisał: Pokręcisz się w kółko parę lat to zrozumiesz o co tu chodzi. To może kolega poda gotowe rozwiązanie tu i teraz? Po co wyważać drzwi już otwarte na oścież? Edytowano 7 kwietnia 2023 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 (edytowany) 5 minut temu, kiki2010 napisał: Pokręcisz się w kółko parę lat to zrozumiesz o co tu chodzi. ok, przepraszam nie jestem na takim levelu jak TY Edytowano 7 kwietnia 2023 przez piotr.luczaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 2 minuty temu, Grzesiek202 napisał: To może kolega poda gotowe rozwiązanie tu i teraz? Po co wyważać drzwi już otwarte na oścież? Patrz co napisałem powyżej. Chce kolega lepiej, chyba proste że największy progres dadzą mu kolumny. Jeszcze tego nie wiesz? Przykro mi bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 2 minuty temu, kiki2010 napisał: Jeszcze tego nie wiesz? Wiem. Sądziłem, że masz na myśli i podasz jakiś konkretny model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 (edytowany) Niech bierze worek pieniędzy i rusza w drogę po lepsze jutro. Moje porady i tak nic nie dadzą bo gram na innym poziomie. Aczkolwiek nie zawsze tak było, ale szybko się połapałem o co tu chodzi. Tak się składa, że moje ostatnie kolumny z low level to były właśnie bowersy. Pamiętam że grały z pre32 Primare i dwoma końcówkami 34.2 w bridgu. No ale to było kiedyś. Mam jeszcze starą fotkę. Tu akurat z HD25😃 Edytowano 7 kwietnia 2023 przez kiki2010 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Nie no, zaraz. Jeśli: 16 minut temu, kiki2010 napisał: Tak się składa, że moje ostatnie kolumny z low level to były właśnie bowersy. A piszesz, że: 17 minut temu, kiki2010 napisał: Moje porady i tak nic nie dadzą bo gram na innym poziomie. I zakładam, że to poziom wyższy. A zarówno ja, jak i Piotr piszemy o B&W, to aż samo na usta (czy też palce w tym wypadku) ciśnie się pytanie: co je zastąpiło? Serio. Jestem bardzo ciekaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 paul/moss/kiki/itd. wklej zdjęcia, już dawno nie było nic o Elli 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 2 minuty temu, kaczadupa napisał: paul/moss/kiki/itd. wklej zdjęcia, już dawno nie było nic o Elli Tak żem czuł.. 😊. Ale OK. Powiedzmy, że to tylko nasze insynuacje. Mam nadzieję, że nie onieśmielilismy kolegi w chęci wypowiedzi. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Skoro wiesz, to po co pytasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 7 godzin temu, kaczadupa napisał: paul/moss/kiki/itd. wklej zdjęcia, już dawno nie było nic o Elli Chcesz kupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr.luczaj Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Nie ma to jak wejść do tematu, podnieść ciśnienie, dać do zrozumienia, że systemy, które mamy to nie grają. A systemy które grają i które mógłby polecić to stwierdził, że nie będzie ich opisywał i tracił czasu, bo nie stać nas na nie bo to nie ten poziom 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 @piotr.luczaj Rób swoje i tyle to tobie ma odpowiadać innych to powinno guzik obchodzić za jakie pieniądze kupujesz i jakie elementy zawierać będzie twój zestaw stereo. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 13 godzin temu, kiki2010 napisał: Niech bierze worek pieniędzy i rusza w drogę po lepsze jutro. Moje porady i tak nic nie dadzą bo gram na innym poziomie. Aczkolwiek nie zawsze tak było, ale szybko się połapałem o co tu chodzi. Tak się składa, że moje ostatnie kolumny z low level to były właśnie bowersy. Pamiętam że grały z pre32 Primare i dwoma końcówkami 34.2 w bridgu. No ale to było kiedyś. Mam jeszcze starą fotkę. Tu akurat z HD25😃 Te, cwaniak, a czemu co kilka miesięcy zakładasz nowe konto? 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Też tego nie rozumiem 🤷. Jak się ma dziwne podejście do ludzi to może należałoby przestać pisać na forach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 1 godzinę temu, piotr.luczaj napisał: Nie ma to jak wejść do tematu, podnieść ciśnienie, dać do zrozumienia, że systemy, które mamy to nie grają. A systemy które grają i które mógłby polecić to stwierdził, że nie będzie ich opisywał i tracił czasu, bo nie stać nas na nie bo to nie ten poziom Jest jak jest i nic na to nie poradzisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Jaki rozum , taka gadka 🤷 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Niby mam coś nie tak z głową jak twierdzisz, a jednak potrafiłem złożyć sobie dwa kompletne systemy do których tobie bardzo daleko. Tak więc panie kolego, kto tu ma łeb na karku. Fakty mówią same za siebie. Pokaż wszystkim jaki naprawdę jesteś mądry. 1 godzinę temu, muzofan napisał: Też tego nie rozumiem 🤷. Jak się ma dziwne podejście do ludzi to może należałoby przestać pisać na forach. Czego nie rozumiesz? Kolega chciał lepiej to mu odpisałem w dwóch prostych słowach " zmień kolumny". Na moje czy twoje i tak go nie stać, to wyprzedziłem fakty pisząc, że to inny level. Co z tego jest dla ciebie niezrozumiałe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) Nic nie poradzisz 🤷 Czasem takim mega-mózgom ciężko się dogadać ze zwykłymi ludźmi Edytowano 8 kwietnia 2023 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 8 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 21 minut temu, kiki2010 napisał: Na moje czy twoje i tak go nie stać, to wyprzedziłem fakty pisząc, że to inny level. Rozliczasz z nim wspólnie PIT, czy jak? 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts