Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Jeszcze pochwal się zdjęciem pomieszczenia, w którym stoi stereo, żeby dopełnić satysfakcji.

Możesz też wrzucić pomiary własnego pomieszczenia dla dowodu idealnych pomiarów elektroniki 😉. Pomiary mojego są na forum, pomimo słabej elektroniki...

Edytowano przez muzofan
Napisano

Tu gdzie mam aktywne nie mam pomiarów. Robił mi je kiedyś znajomy ale w głównym systemie.  Plik leży gdzieś na Synology, może jak kiedyś go znajdę a dalej będzie cię to intersować to co mogę podesłać.

Napisano (edytowany)

To nie jest żadne wytłumaczenie, gdyż te wspaniałe systemy z pomiarów grają w naszych pomieszczeniach. Jeśli nie zrobiłeś porządnej adaptacji akustycznej żeby te pomiary z gazetek miały odzwierciedlenie w rzeczywistości, to możemy zakończyć polemikę na tym etapie. Ja nie wstydzę się własnego pomieszczenia i pomiarów. Skoro jarają Cię pomiary to powinieneś popisywać się własnymi a nie z gazetek... Sam chyba widzisz, że się @kiki2010zaorałeś...

P.s. długo pisałem i to odpowiedź do @kiki2010

Edytowano przez muzofan
Napisano

Kurde @kiki2010 źle to wygląda jak się patrzy z boku. Gdziekolwiek był temat budżetowego systemu na forum to pisałeś lekko szyderczo o do ich posiadaczy. Swoimi wpisami dość wywołałeś "wilka z lasu" @muzofan przy, którym już nie możesz się pochwalić systemem to zacząłeś się bronić pomiarami. @Krafta Marantz też super wypada w pomiarach, może nawet lepiej od Twoich końcówek w klasie D, a Toppingi czy Gustardy na Sabre również lepiej mierzą od Twojego AKM. To jeśli pomiary grają to kiepsko Twój zestaw wygląda ;)

Tekst że coś źle wypadło w testach ciężko skomentować. Wygląda jakbyś ocenił zestaw, którego nie słuchałeś. 

Napisano
7 minut temu, muzofan napisał:

zaorałeś

Chyba ty, byłeś miły do momentu aż się okazało, że MF to stare graty w nowej obudowie.😉

Dołączyłeś do reszty chłopców z piaskowcy. 😃 

Spadam, nudzi mnie już wasza flustracja.

Napisano

Sprzęt może i ma ale uważam że lepiej mieć stereo niższej klasy ale w odpowiednio zaadaptowanym pomieszczeniu 😉. On ma zalane, więc może być ciężko żeby uzyskać parametry z gazetek 🤣🤣🤣