muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) Jeszcze pochwal się zdjęciem pomieszczenia, w którym stoi stereo, żeby dopełnić satysfakcji. Możesz też wrzucić pomiary własnego pomieszczenia dla dowodu idealnych pomiarów elektroniki 😉. Pomiary mojego są na forum, pomimo słabej elektroniki... Edytowano 8 kwietnia 2023 przez muzofan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Tu gdzie mam aktywne nie mam pomiarów. Robił mi je kiedyś znajomy ale w głównym systemie. Plik leży gdzieś na Synology, może jak kiedyś go znajdę a dalej będzie cię to intersować to co mogę podesłać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Ok, to zamieść chociaż zdjęcia obecnego pomieszczenia. Skoro ktoś coś kiedyś gdzieś 😉. Nie wstydź się... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Zadowoli cię zdjęcie pustego pokoju? Zalało mi mieszkanie i jestem w trakcie remontu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Pewnie od tej wody co ją lejesz na forum 🤭 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Widzisz już co mają wspólnego pomiary z gazetek z rzeczywistością? Zejdź może @kiki2010na ziemię z własnymi wyobrażeniami... 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Zawsze jakieś wytłumaczenie sobie można znaleźć 😉. 5 minut temu, Dedal75 napisał: Pewnie od tej wody co ją lejesz na forum 🤭 Teraz to odszczekaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) Chyba kpisz 🤨 Najnormalniej Cię zmotywowalem byś coś zamieścił 🤷 Edytowano 8 kwietnia 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) To nie jest żadne wytłumaczenie, gdyż te wspaniałe systemy z pomiarów grają w naszych pomieszczeniach. Jeśli nie zrobiłeś porządnej adaptacji akustycznej żeby te pomiary z gazetek miały odzwierciedlenie w rzeczywistości, to możemy zakończyć polemikę na tym etapie. Ja nie wstydzę się własnego pomieszczenia i pomiarów. Skoro jarają Cię pomiary to powinieneś popisywać się własnymi a nie z gazetek... Sam chyba widzisz, że się @kiki2010zaorałeś... P.s. długo pisałem i to odpowiedź do @kiki2010 Edytowano 8 kwietnia 2023 przez muzofan 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Kurde @kiki2010 źle to wygląda jak się patrzy z boku. Gdziekolwiek był temat budżetowego systemu na forum to pisałeś lekko szyderczo o do ich posiadaczy. Swoimi wpisami dość wywołałeś "wilka z lasu" @muzofan przy, którym już nie możesz się pochwalić systemem to zacząłeś się bronić pomiarami. @Krafta Marantz też super wypada w pomiarach, może nawet lepiej od Twoich końcówek w klasie D, a Toppingi czy Gustardy na Sabre również lepiej mierzą od Twojego AKM. To jeśli pomiary grają to kiepsko Twój zestaw wygląda Tekst że coś źle wypadło w testach ciężko skomentować. Wygląda jakbyś ocenił zestaw, którego nie słuchałeś. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Prawdę napisawszy to i tak najważniejsze są pomiary w pomieszczeniu...😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 7 minut temu, muzofan napisał: zaorałeś Chyba ty, byłeś miły do momentu aż się okazało, że MF to stare graty w nowej obudowie.😉 Dołączyłeś do reszty chłopców z piaskowcy. 😃 Spadam, nudzi mnie już wasza flustracja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 2 minuty temu, kiki2010 napisał: flustracja Ja myślę że to wystarczy 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) Oks. Załóż lepiej @kiki2010nowe konto... Edytowano 8 kwietnia 2023 przez muzofan 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Sprzęt może i ma ale uważam że lepiej mieć stereo niższej klasy ale w odpowiednio zaadaptowanym pomieszczeniu 😉. On ma zalane, więc może być ciężko żeby uzyskać parametry z gazetek 🤣🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Ja się nie zgodzę . Wystarczy być przyzwoity 😊 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Przyzwoitym należy być zawsze 😉 @Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Należy pamiętać, że na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak, także @kiki2010 pamiętaj o tym zanim zaczniesz krytykować cudze systemy. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) 13 minut temu, muzofan napisał: Przyzwoitym należy być zawsze 😉 @Dedal75 A gdzie napisałem że czasami ? Chyba że do mnie pijesz 🤨? 🤔😉 Edytowano 8 kwietnia 2023 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Luz 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 O kurna, a myślałem, że wątek jest o piecu do Bowersów 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Trzeba na bieżąco śledzić 🤣. Tematy mocno się rozjeżdżają 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Może @Grzesiek202 zrobi podsumowanie, chyba nie wszystkie wzmacniacze, które posiadał opisał we współpracy z Bowersami 706 s2. Takie vademecum dla przyszłych posiadaczy tej marki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 (edytowany) 2 godziny temu, kiki2010 napisał: Za fajnie to w porównaniu do Hypexa nie wygląda. Mój Hypex na sprzedaż 🤪 BTW, mscaler chyba też w testach/pomiarach nie wypada 🤪 Edytowano 8 kwietnia 2023 przez marcinmarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 8 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2023 Testy przeważnie wypadają znakomicie, żeby więcej sztuk sprzedać... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts