kaczadupa Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu (edytowany) Artur, wrzuć trzy mentosy do 2l butelki Coca Coli i obserwuj swój sufit w pokoju. Edytowano 17 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu Wiem co sie stanie, jednak to by tej rakiety nawet z pola grawitacyjnego naszej skaly nie wynioslo 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu A ja uważam że by leciała lepi niż te inne 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Kto wie, kto wie 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Czasami ludziom nie wychodzisz... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Pierwsze może niektórych zasmucić. Drugie Wuhan, to moje pozytywne wspomnienia dotyczące współpracy z firmą Bloksma. Byłem odpowiedzialny za kontakty, kooperujemy produkcję chłodnic. Nie byłem, nie lubię latać. Życzliwi ludzie, lubią zarabiać, podobnie jak i ja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, michaudio napisał: Czasami ludziom nie wychodzisz... Miało być nie wygodzisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, AudioTube napisał: Pierwsze może niektórych zasmucić. Drugie Wuhan, to moje pozytywne wspomnienia dotyczące współpracy z firmą Bloksma. Byłem odpowiedzialny za kontakty, kooperujemy produkcję chłodnic. Nie byłem, nie lubię latać. Życzliwi ludzie, lubią zarabiać, podobnie jak i ja. Zasmucić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Powiększcie sobie dół pierwszej fotki, to ogłoszenie parafialne. Zabawna jest dwuznaczna wymowa tego wezwania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Też tylko o to chodziło, jak można to odczytać 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 minut temu Udostępnij Napisano 17 minut temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts