kaczadupa Napisano 16 marca Napisano 16 marca (edytowany) Artur, wrzuć trzy mentosy do 2l butelki Coca Coli i obserwuj swój sufit w pokoju. Edytowano 16 marca przez kaczadupa Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 16 marca Napisano 16 marca Wiem co sie stanie, jednak to by tej rakiety nawet z pola grawitacyjnego naszej skaly nie wynioslo 😏 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 16 marca Napisano 16 marca A ja uważam że by leciała lepi niż te inne 🤪 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 17 marca Napisano 17 marca 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Pierwsze może niektórych zasmucić. Drugie Wuhan, to moje pozytywne wspomnienia dotyczące współpracy z firmą Bloksma. Byłem odpowiedzialny za kontakty, kooperujemy produkcję chłodnic. Nie byłem, nie lubię latać. Życzliwi ludzie, lubią zarabiać, podobnie jak i ja. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 17 marca Napisano 17 marca 32 minuty temu, michaudio napisał: Czasami ludziom nie wychodzisz... Miało być nie wygodzisz. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 17 marca Napisano 17 marca 35 minut temu, AudioTube napisał: Pierwsze może niektórych zasmucić. Drugie Wuhan, to moje pozytywne wspomnienia dotyczące współpracy z firmą Bloksma. Byłem odpowiedzialny za kontakty, kooperujemy produkcję chłodnic. Nie byłem, nie lubię latać. Życzliwi ludzie, lubią zarabiać, podobnie jak i ja. Zasmucić? Odpisz, cytując
michaudio Napisano 17 marca Napisano 17 marca 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Powiększcie sobie dół pierwszej fotki, to ogłoszenie parafialne. Zabawna jest dwuznaczna wymowa tego wezwania. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 17 marca Napisano 17 marca Też tylko o to chodziło, jak można to odczytać 😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 18 marca Napisano 18 marca https://demotywatory.pl/5291382/Jak-ci-nieco-zamozniejsi-Amerykanie-placa-za-uslugi 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts