DiBatonio Napisano 25 lipca 2022 Udostępnij Napisano 25 lipca 2022 (edytowany) 4 godziny temu, J4Z napisał: No @DiBatonio lepiej jest tak jak mówiłeś kąty w proacach. Od razu ustawienie instrumentów takie jak pamiętam i więcej powietrza. Balans tonalny też na plus raczej. Bo trzeba słuchać kolegów...tych co trzeba ...😆 Chciałoby się napisać starszych i mądrzejszych, ale nie będę się wydurniać 😆😆😆😆 (jaja sobie robię, sorry). Dawaj na PW, mam aktualizacje galerii zdjęciów 😛 Edytowano 25 lipca 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 1 godzinę temu, J4Z napisał: Sam też doszedłbym do tego bo jak były bardziej na mnie to waliły skrajem góry aż miło Tak tak.... 😉😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 Hahahahaha. 😆😆😆😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 @J4Z kupiłeś te sparki 5? 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 1 minutę temu, J4Z napisał: Prawie, 😀 zaliczka wpłacona, ale jeszcze jeden z forumowiczów jutro ma podjechać i sprawdzić czy wszystko ok (serdecznie dziękuję i pozdrawiam tego Pana). Ten który przyczepki ze sobą nie ma 😀. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 Dnia 25.07.2022 o 01:34, J4Z napisał: Pisałem że ustawiłem. tylko nie cytowałem Cię ani nie oznaczałem. musiałeś przegapić. kąty jutro sprawdzę jak będzie wena i czas. Ważne jest aby ustawić je na wprost, nie skręcać ich do środka. Posłuchajcie, sprawdźcie to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 3 godziny temu, Amarok napisał: Ten który przyczepki ze sobą nie ma 😀. Nie ,ale niedawno wrócił od tego Pana (spoko Gościa) który będzie oglądał 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 lipca 2022 Udostępnij Napisano 26 lipca 2022 5 minut temu, Dedal75 napisał: Nie ,ale niedawno wrócił od tego Pana (spoko Gościa) który będzie oglądał 😉 Chyba już zajarzyłem. 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyguliver Napisano 30 października 2022 Udostępnij Napisano 30 października 2022 Dnia 2.12.2021 o 10:21, audiowit napisał: No tak. One sc mają mocno podbite niski bas. Jak przystało na D2010 w połączeniu z polipropylenem nie może być inaczej jak ciepło i przyjemnie i z miękkimi konturami. Na plus można zapisać bardzo dobre zgranie przetworników. Mistrzostwo w projektowaniu dla grupy odbiorców preferujących ten typ brzmienia. Wspaniałe monitorki dopóki nie zestawi się je z nowocześniejszymi kolumienkami. Co byloby dla nich wspolczesna konkurencja? Pytam bo szukam nowych monitorow a bardzo lubilem poprzednika 1SC czyli 1S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts