Audio Autonomy Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia Jak co roku gramy z WOŚP i staramy się rodzinnie ją wspierać. Pomyślałem, że tutaj zagląda pewnie więcej osób niż do mojego wątku gramofonowego, więc podrzucam link do aukcji kolumn, którym zrobiłem renowację. Może kogoś z Was to zainteresuje https://allegro.pl/oferta/kolumny-glosnikowe-karstadt-k3000-od-audio-autonomy-dla-wosp-18259754238 2 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Szanowni Koledzy - najlepsze zyczenia z okazji Dnia Mężczyzny! Pochwalcie się , jakimi prezentami uraczyły Was dziś Wasze żony, dziewczyny, koleżanki, oblubienice, kochanki itp. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Rega nie ma czegoś takiego jak "Dzień Mężczyzny" 🤪 Chyba już tak jesteśmy "skonstruowani" że nie czekamy na w/w "upominki" 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Popatrz w kalendarz a zobaczysz, że jest. Przynajmniej w tym ze zrywanymi kartkami. Mnie on nie przeszkadza. W końcu trochę równouprawnienia:) Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Rega napisał: Popatrz w kalendarz a zobaczysz, że jest. Wybacz ale nie dosłownie to miałem na myśli. To taki tam pis mający raczej na celu zaznaczenie że mężczyznom to raczej niepotrzebne (świętowanie tego). Jeśli nie dostanie facet upominku to nic sie nie stanie (czesto nawet facet nie ma swiadomosci ze jakieś takie świeto akurat), natomiast gdyby tak tylko raz zapomnieć o Dniu Kobiet... ojj byłoby "krucho" 🤭 - tak przypuszczam wiedząć jakie Kobiety są pod tym względem Edytowano 2 godziny temu przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: gdyby tak tylko raz zapomnieć o Dniu Kobiet... ojj byłoby "krucho" Oj, nawet bardzo:)! U mnie w pracy nie da się - ich 30, a ja sam (biedny żuczek) Dziś nawet dostałem wiadomość od jednego z Kolegów , w której napisał, że ,, ty to wiesz jak się ustawiać'' Mam wrażenie, że jednak nie do końca wie o czym pisze:) 2 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Moja żona twierdzi że mam przy niej święto mężczyzny na okrągło, odkąd się poznaliśmy. I muszę jej przyznać rację... 😁 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Coś czuję tu pisanie pod przenikliwym wzrokiem zainteresowanej. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Roman, dziękuję, szczęśliwie rozwiedziony jestem 😇 Przekładając na zrozumiały język: pasożyt dostał kopa w dupę. BTW. Dawniej podobały mi się pary staruszków trzymających się za ręce - dopóki nie zrozumiałem zależności. PS. Moi dziadkowie, szanowali się nawzajem niesamowicie, a nigdy ich nie widziałem chodzących rączka w rączkę 😁 AQNPnaqOx6arHSJe3aDD6dFyMcmq_GlH_sV2BRoMOM__MZ-inoCJ3xs8CifSDksrtZsxaG5AtVAnxkaywYkecjokSviiBdBWJ91vee1pXw.mp4 25 minut temu, michaudio napisał: Moja żona twierdzi że mam przy niej święto mężczyzny na okrągło, odkąd się poznaliśmy. I muszę jej przyznać rację... 😁 Czyli, że lubi seks po ślubie? 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts