gienas Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Adi777 napisał: A o której mniej więcej kładziesz się spać? 22/23 A co studentem jesteś że studecką mieszankę jesz? 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Edytowano 9 września 2023 przez gienas dopisek 1 Odpisz, cytując
Amarok Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 11 minut temu, Adi777 napisał: Jak to się skończyło, czy przyznał się do tego, nie mam pojęcia. Został uniewinniony. 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 W okularach pozując na Prota wyglądam tak 😆 Odpisz, cytując
gienas Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 głowa 25 stopni w lewo Twoje lewo Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 @tomek4446 spore masz zapotrzebowanie przy tej wadze i już nie pierwszej młodości ;p. Ja na 2500-2700 mam trzymanie wagi ale dużo bardzo ruchu. Przy 3000 masa w górę idzie już. W jakim celu chcesz zwiększyć zapotrzebowanie? 84 to spoko waga jak dobrze pamiętam gdy się widzieliśmy jesteś 180+ wzrostu, nie? Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 1 minutę temu, Wing0 napisał: W jakim celu chcesz zwiększyć zapotrzebowanie? Nie ma lipy 😆 Tonek chce wyglądać jak Burneika 😆 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 8 minut temu, Wing0 napisał: Ja na 2500-2700 mam trzymanie wagi ale dużo bardzo ruchu. Dla mnie 2500 to redukcja. Sporo spalam , 20 km rower dziennie , trzy treningi siłownia , 1 trening tenis , w robocie parę rozładunków tygodniowo i mnóstwo łażę. Jadłem już w granicach 3200 , ale jadłem głupio tzn. wszystko jak leci, a przeważały wędliny i mięcho z ziemniakami oraz codziennie w robocie, trzy do czterech słodkich bułek/ ot tak do kawy /. Masa , siła poszła w górę, lecz efekt nie był delikatnie mówiąc zadowalający No nic zobaczymy. 13 minut temu, Adi777 napisał: chce wyglądać jak Burneika Burneika to będzie się mógł ode mnie uczyć 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 Prot pozdrawia ze słonecznej Holandii 😁 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 Ja mam 5 razy w tygodniu treningi, praca podobna do Twojej ,ale redukcja solidna u mnie dopiero przy 2.2-2.3 wskakuje. A co do jedzenia to jem praktycznie wszystko choć dużo bardzo białka w różnej postaci wpada faktycznie. Na redukcji praktycznie 0 słodkiego bo za dużo kalorii pochłania i człowiek głodny chodzi potem, a ziemniaki to zbawienie jest na dietach, kaloryczność niska a zapychają super :). Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 3 minuty temu, Adi777 napisał: Prot pozdrawia ze słonecznej Holandii Tak , tak , też pozdrawiamy , a te rurki przy suficie to taki design czy hydraulik był w poniedziałek Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 1 minutę temu, Wing0 napisał: ziemniaki to zbawienie jest na dietach, kaloryczność niska a zapychają super :). Właśnie jestem po 😉 2 minuty temu, tomek4446 napisał: a te rurki przy suficie to taki design czy hydraulik był w poniedziałek Nie. Był w piątek, ale w czwartek cały dzień jarał 😂 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 1 minutę temu, Wing0 napisał: ale redukcja solidna u mnie dopiero przy 2.2-2.3 wskakuje. Dotąd myślałem , że będzie tak zawsze , czyli nigdy nie miałem problemu ze schudnięciem , za to z przytyciem zawsze. Niestety metabolizm się z wiekiem skubany zmienił i teraz redukcja zajęła mi pół roku. Najbardziej wkurza mnie to , że spadła masa mięśniowa. Czyli to na co pracowałem dwa lata , szlag na redukcji trafił. Przed chwilą, Adi777 napisał: Był w piątek, ale w czwartek cały dzień jarał A to przepraszam , nie należy wszak krytykować wizji artysty Odpisz, cytując
Bebop Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Czyli to na co pracowałem dwa lata , szlag na redukcji trafił. Tomek, wbijaj do mnie, ja Cię zredukuję. Dziś robię placki ziemniaczane (opanowałem tą sztukę idealnie) i gulasz pikantny na to 😋 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 4 minuty temu, tomek4446 napisał: A to przepraszam , nie należy wszak krytykować wizji artysty Panie, ten dom ma z 200 lat Najważniejsze, że pokoik sobie zrobiłem przyzwoicie. Jeszcze tylko lampę jakąś na sufit - jest prund, sprawdzałem własnoręcznie, i trochę bibelotów, bo na razie jest strasznie pusto. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 Ja przy 100 zacząłem mocne ćwiczenia żeby sylwetkę robić, w pierwszej fazie odchudzania tylko dieta teraz przy 92 mam sporo masy mięśniowej choć dojście do ładnej sylwetki zajmie długo. Najgorzej jeż zrzucić za dużo i potem masę robić na nowo. Nie ukrywam że przydała by się jeszcze redukcja, ale nie mam narazie na to chęci. Waga oscyluje 91-94 kg przy 2.5-2.7 tys kcal i chodzę najedzony jak Bóg przykazał :). A i wypić można czasem 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 7 minut temu, Bebop napisał: Tomek, wbijaj do mnie, ja Cię zredukuję. Dziś robię placki ziemniaczane (opanowałem tą sztukę idealnie) i gulasz pikantny na to Ty mnie nie wk...j , placki z gulaszem to ja pamiętam tylko ze zdjęć No dobra, otwieraj . Stoję przed bramą 1 Odpisz, cytując
Bebop Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 Ja w podstawówce byłem chudy jak szczapa. Skóra i kości dosłownie. Rękę miałem najgrubszą w łokciu 😂 Jako młodzieniaszek i potem dorosły facet zacząłem trochę ćwiczyć i to wszystko się zmieniło. Pamiętam jak zauważyłem zmiany i mi się to spodobało. Ćwiczyłem kilka lat. Obecnie jestem po 50tce i mi się już nie chce. Ale karton i bicki do dziś trochę kształtu jeszcze mają. Czasem ktoś pyta czy kiedyś robiłem siłkę. Mogę jeść dosłownie wszystko i nie muszę kontrolować. 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 1 minutę temu, Bebop napisał: Mogę jeść dosłownie wszystko i nie muszę kontrolować Przekrocz tylko zapotrzebowanie, a zobaczysz czy możesz jeść wszystko . Przez lata jak ktoś je tak samo podobną ilość kalorii to wchodzi to w krew i nie przekracza się często potrzebnej ilości, ale niestety z czasem spada zapotrzebowanie, nawyki zostają i brzuchów może się zaokrąglić. Nic w tym złego do czasu przegięcia. Co się zgadzam w pełni można jeść wszystko. Ja jadam sporo kebabów, czasem hamburgera, chińczyka w tygodniu praktycznie codziennie obiad na mieście i nie tyje, ale wszystko wpisuje w Fitatu i kalorie mam pod kontrolą. Już bym nie musiał wbijać wiem ile mogę zjeść, ale dobre przyzwyczajenie zajmujące 3-4 minuty dziennie lepiej niech będzie rutyną. 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 Żeby przytyć, musiałbym chyba jeść ze trzy razy tyle niż obecnie, a to mało prawdopodobne. Ciekawe, ile kalorii spalam w robocie. Można to jakoś sprawdzić? Chociaż w przybliżeniu, nie musi być super dokładnie. Odpisz, cytując
Bebop Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 2 minuty temu, Wing0 napisał: Przekrocz tylko zapotrzebowanie, a zobaczysz czy możesz jeść wszystko Już raz chyba przekroczyłem. To było w czasie covidowego lockdownu. Siedziałem w domu 4 miesiące. Doszedłem wtedy do 95kg i czułem się niewygodnie. Obecnie 85kg i to się nie zmienia. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 Przed chwilą, Bebop napisał: Obecnie 85kg i to się nie zmienia. Ile wzrostu? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 5 minut temu, Adi777 napisał: Żeby przytyć, musiałbym chyba jeść ze trzy razy tyle niż obecnie, a to mało prawdopodobne. Ciekawe, ile kalorii spalam w robocie. Można to jakoś sprawdzić? Chociaż w przybliżeniu, nie musi być super dokładnie. Co robisz? Jedz do tego co obecnie paczkę orzechów plus czekoladę i odezwij się za trzy miechy, wpadnie ci dodatkowo w małej objętości 1200 kalorii nadplanowo. 8000 to mniej więcej kilo sadła Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 9 września 2023 Autor Napisano 9 września 2023 5 minut temu, Wing0 napisał: Co robisz? W pracy? Pracuję przy produkcji wieprzowiny. Trybuję boczki. Dobrze mieć do tego kondycję Po skończeniu mięsa myję skrzynki i zakładam folię, żeby na następny dzień było w co kłaść mięso. Ot, praca fizyczna. Nie chciało się nosić teczki, trzeba myć skrzyneczki 🤣 1200 kalorii więcej nie zrobiłoby różnicy, na pewno. Odpisz, cytując
Bebop Napisano 9 września 2023 Napisano 9 września 2023 @tomek4446 do pracy ja rowerkuję kiedy pogoda na to pozwala. W weekendy uwielbiam jeździć wzdłuż rzeki, tutaj u mnie są fajne krzaczory i przyroda. Nie trzeba być zawsze leniem w samochodzie. 3 Odpisz, cytując
Recommended Posts