pestiniii Napisano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 Witam, chcialbym zakupic do mojego pokoju panele akustyczne ktore oglusza mi pokoj chcialbym wiedziec jak je rozmiescic w moim pokoju w ktorym jest takie rozmieszczenie. pokoj nie duzy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 Za TV, Głośnikami i za Kanapą. Poczytaj tylko sobie jakie typy paneli dać gdzie, dyfuzory, pochłaniacze, pułapki itp.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 (edytowany) 24 minuty temu, J4Z napisał: W jakim celu za tv? Mnie się najbardziej podoba rysunek poglądowy.😆 Resztą bym się nie przejmował, bo to jeden z wielu ostatnio pojawiających się tematów wstawianych przez "nowych" userów 😉 Edytowano 22 sierpnia 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 1 godzinę temu, J4Z napisał: W jakim celu za tv? mój błąd, coś mi się pomyliło mi się że ma jakieś głośniki przy TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 9 godzin temu, DiBatonio napisał: Mnie się najbardziej podoba rysunek poglądowy.😆 Mnie się bardziej podoba. JEST NORMALNIE EPICKI!!! Nic nie rozumiem z niego choc mam flepy inzyniera. ALE GOŚCIU RZĄDZISZ TĄ RYCINĄ 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 19 minut temu, Mikelas76 napisał: Nic nie rozumiem z niego choc mam flepy inzyniera. I dlatego nie kumasz , umysł ścisły przeszkadza.. Ja po latach wykładów w Muzeum Sztuki i ASP wszystko pojąłem 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: dlatego nie kumasz , umysł ścisły przeszkadza Byc moze 😆, ale jakoś brak mi tam okien i wymiarów jakichkolwiek. Generalnie pocieszny ten rysunek. Jak się ma zły humor to można go obejrzeć i od razu rozwesela 😂😂😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Dnia 19.08.2022 o 18:45, pestiniii napisał: oglusza mi pokoj serio ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 29 października 2022 Udostępnij Napisano 29 października 2022 Rysunek miazga 💪🙂. Przepraszam za mało merytoryczną wypowiedź i niewiele wnoszącą, ale nie mogłem przemilczeć tego faktu 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 Miał być jakiś pozytywny akcent w tym temacie. W sumie to autor tematu może być rozczarowany odpowiedziami na swój post 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 3 listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 listopada 2022 4 godziny temu, J4Z napisał: Czekałem chyba wtedy aż się pojawi żeby coś podpowiedzieć. 😛 Może jest zajęty przygotowaniem do Pierwszej komunii Świętej.🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 Widać że komunii nie miałeś , mamy listopad 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts