MMarek Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 Fajny przydatny poradnik https://audiolifestyle.pl/nowosci/poradnik-jak-zawyzac-cene-sprzetu-audio/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 15 minut temu, MMarek napisał: Fajny przydatny poradnik https://audiolifestyle.pl/nowosci/poradnik-jak-zawyzac-cene-sprzetu-audio/ Świetne. Przyznam się: od sierpnia stoi u mnie wzmacniacz ze wskaźnikami wychyłowymi. A z jakim żalem odesłałem Gato Amp 150 z tym ładnym okrągłym wskaźnikiem pośrodku... Jeszcze za nim tęsknię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 (edytowany) 58 minut temu, J4Z napisał: Zajechało TomkiemN Ileż to razy czytałem "odnośniki" do np. Szanownych TomkaN czy Dzika. 🤔 Nie żeby jakoś długo gościli na forum, ale za to jak "trwały ślad" pozostał... Chyba jednak trochę Ich brakuje tutaj... Edytowano 2 września 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 2 godziny temu, J4Z napisał: Zajechało TomkiemN Wyluzuj. Moim zdaniem tekst jest zgrabnie napisany i zabawny. No i trochę psychologicznej prawdy jednak niesie. Jakoś lepiej się czuję mając duży i ciężki wzmak, nawet jeśli wiem, że 3/4 tej masy to radiatory. A wycieraczki są w dechę i wieczorem robią klimat. Więc pierwszy biję się w piersi, że na mnie część tych sztuczek działa. Ba - chcę, żeby niektóre z nich nadal wobec mnie stosowano. Tylko bez podnoszenia ceny. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 Z chęcią się zapoznam z tym artykułem. PS Jeden temat Dzika, o Loudness War, ciekawszy od 75% innych na forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 Nic, tylko o nim napisałem, bo interesujący. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 2 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2022 4 godziny temu, J4Z napisał: Bo oni lubili wstawiać tego typu rzeczy, by trollować i denerwować użytkowników? 🙄 Przepraszam, ale nie zamierzałem nikogo denerwować, może oprócz siebie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 7 godzin temu, J4Z napisał: Bo oni lubili wstawiać tego typu rzeczy, by trollować i denerwować użytkowników? 🙄 Raczej sprowokować ludzi do myślenia i ewentualnego wyjścia ze swoich utartych schematów. Ja uważam, że bardzo ich tu brakuje - dzięki nim przynajmniej była jakaś dyskusja, często interesująca, merytoryczna, można było się czegoś ciekawego dowiedzieć. A teraz cisza i jakieś leniwe pirdu pirdu od czasu do czasu... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 21 minut temu, vesper napisał: Raczej sprowokować ludzi do myślenia i ewentualnego wyjścia ze swoich utartych schematów. Ja uważam, że bardzo ich tu brakuje - dzięki nim przynajmniej była jakaś dyskusja, często interesująca, merytoryczna, można było się czegoś ciekawego dowiedzieć. A teraz cisza i jakieś leniwe pirdu pirdu od czasu do czasu... Oho, zaraz Ci się dostanie 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 32 minuty temu, vesper napisał: Raczej sprowokować ludzi do myślenia Bez takich tekstów proszę! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 1 minutę temu, lysyrafal napisał: Bez takich tekstów proszę! Wyraź się jaśniej, bo nie wiem o co Ci chodzi. Poczułeś się urażony, czy jak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 (edytowany) Wyraziłem się wystarczająco zrozumiale, podobnie jak Ty. Edytowano 2 września 2022 przez lysyrafal 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 1 minutę temu, lysyrafal napisał: Wyraziłem się wystarczająco zrozumiale, podobnie jak Ty. Bez takich tekstów proszę! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 (edytowany) 8 minut temu, J4Z napisał: @MMarek po prostu wrzucenie na forum audiofilskie tekstu w którym autor wysmiewa audiofilów to średnio dobre posunięcie. Dystans, dystansem, ale... ale...co? Jak masz dystans to się najwyżej pośmiejesz z tematu i przyznasz rację. A jak nie, to co chwila znajdziesz powód by strzelić focha. Jak kolega lysyrafal powyżej, który uznał chyba, że prowokowanie do myślenia umniejsza jakoś tym, którzy mają być sprowokowani... Edytowano 2 września 2022 przez vesper Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 1 minutę temu, J4Z napisał: Ciebie to od razu wrzucam do ignora, także nie produkuj się pisząc do mnie i jak niech inni się martwią. lol...dawno tak się nie uśmiałem na forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 8 minut temu, vesper napisał: prowokowanie do myślenia umniejsza jakoś tym, którzy mają być sprowokowani... Osobiście widzę małą różnicę między dyskusją , a wygłaszaniem jedynych słusznych racji , negacji na podstawie przeczytanych w necie cudzych opinii .A jak brakuje argumentów operowanie w kółko tymi samymi sloganami ,niezależnie jaki by nie był tytuł wątku . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 (edytowany) 28 minut temu, vesper napisał: Jak kolega lysyrafal powyżej, który uznał chyba, że prowokowanie do myślenia umniejsza jakoś tym, którzy mają być sprowokowani... A kogo masz dokładnie na myśli? Wal śmiało, nie krępuj się! Edytowano 2 września 2022 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesper Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Osobiście widzę małą różnicę między dyskusją , a wygłaszaniem jedynych słusznych racji , negacji na podstawie przeczytanych w necie cudzych opinii .A jak brakuje argumentów operowanie w kółko tymi samymi sloganami ,niezależnie jaki by nie był tytuł wątku . Ja widzę to odmiennie i myślę, że mam prawo. Można by długo rozprawiać kto, co, w jaki sposób i dlaczego. Wiem, że to nie ma sensu bo ani ja nie przekonam Ciebie, ani Ty mnie. Dlatego napisałem tylko w skrótowo co uważam i tyle, 2 minuty temu, lysyrafal napisał: A kogo masz dokładnie na myśli? Wał śmiało, nie krępuj się! Nikogo konkretnego. To moje ogólne wrażenia nt. tego co pisali wspomniani forumowicze, w jaki sposób, jak to wg mnie działało na większość przeciwnych głoszonych przez nich tezom ludzi... Absolutnie nie myślę tu o żadnych konkretnych osobach, nie wnikałem aż do takiego stopnia czytając forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 26 minut temu, vesper napisał: prowokowanie do myślenia umniejsza jakoś tym, którzy mają być sprowokowani... "Ło kurde" - dobry tekst. 👍Chyba zapiszę sobie jesli pozwolisz... 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 września 2022 Panowie, nie miałem pojęcia. że zamieszczony przeze mnie link wywoła tyle emocji. Słuchanie muzyki nie jest zbyt poważnym zajęciem, aby się tym tak mocno przejmować A więc, uśmiech i temat do zamknięcia. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 3 września 2022 Udostępnij Napisano 3 września 2022 Tak, takie tematy są tutaj niepotrzebne i niewskazane. Na forum zrobiło się niczym jak w Shire, więc warto byłoby utrzymywać ten stan. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad500 Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Dzien dobry, takie mam pytanie: na razie nie sprzedaje, ale ile wart jest sprzet audio uzywany w stosunku do ceny sprzetu nowego? Mam Moon Neo Ace, glosniki Monitor Audio Gold 200. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts