Raf_raf Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kraft napisał: Jak się chce, to można tanio sprzedawać . Dzisiaj w Biedronce. Nic tylko brać o mrozić 😃 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj w Lidlu tona pączków za 150zł. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, Kraft napisał: Jak się chce, to można tanio sprzedawać . Dzisiaj w Biedronce. Pączkopodobne produkty z ciasta mrożonego. 😁 Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, DiBatonio napisał: iFi AudioZen jest wielkości mydelniczki, maleńki układzik i maleńko elementów. A co byś chciał ! Podkładając pod nasz wzór : 600 zł - 123% = 231 zł. Z czego jak znam życie 200 zł to obudowa 1 Odpisz, cytując
Adi Witcher Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, tomek4446 napisał: Moje wymarzone Rockporty LYRA kosztują 1 160 000 zł . Kiedy masz urodziny? Mamy podobno 34 126 użytkowników. Wyjdzie po marne 33,99 na głowę 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, DiBatonio napisał: Pączkopodobne produkty z ciasta mrożonego. 😁 A u Gessler, nawet maliny w lutym, są świeże 😁 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Adi Witcher napisał: Kiedy masz urodziny? Mamy podobno 34 126 użytkowników. Wyjdzie po marne 33,99 na głowę Dzięki chłopaki !!! A czy będzie nietaktem jak zapytam z wniesieniem, czy bez ? Bo sztuka waży 256 kg ...... ale jak coś, to tylko pierwsze piętro ... 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446 A na imieniny takie dwa monobloki 😁 Przed chwilą, tomek4446 napisał: Bo sztuka waży 256 kg Tylko tyle? To spokojnie sobie poradzisz 😁 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Adi777 napisał: A na imieniny takie dwa monobloki O tak. Tenor Audio moje ulubione. Jedyna hybryda którą trawię. Dzięki , trochę co prawda Wam to zajęło , ale i tak dzięki Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jak niewiele potrzeba nam do szczęścia. Edytowano 47 minut temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kaczadupa napisał: Ja niewiele potrzeba nam do szczęścia. Adam też tak sądzę , nie wolno być pazernym 1 Odpisz, cytując
mar77a Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu (edytowany) Też się zastanawiam skąd te ceny. To, że towar „luksusowy”- ma sens tylko w przypadku marek luksusowych w audio, jeśli już stosujemy analogię Pattek vs Casio. Ale w audio marża w przypadku 90% sprzętu jest znacznie (na prawdę znaaaaaacznie) zawyżona względem tego co reprezentuje sobą ten sprzęt. I mówię to w pełni świadomie. Pewnie dlatego sprzedałem względnie szybko każdy z moich zestawów bo wciąż jest rozczarowanie jakością względem ceny. To nie są przełomowe rozwiązania i to nie jest budowa rakiet. Nie umniejszam producentom ale ceny są z kosmosu. I za każdym kupnem (ostatnio Sonetto II g2, i mimo, że stworzyłem z nimi mój najlepszy dotychczas zestaw, tak akustyce na prawdę porządną w mieszkaniu) to wciąż czuję podświadomie zażenowanie tym co otrzymuje względem tego ile to kosztuje 🤷🏻😅 Edytowano 33 minuty temu przez mar77a Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 minuty temu Napisano 2 minuty temu 25 minut temu, mar77a napisał: Ale w audio marża w przypadku 90% sprzętu jest znacznie (na prawdę znaaaaaacznie) zawyżona względem tego co reprezentuje sobą ten sprzęt. To pojęcie bardzo względne , bo różne są oczekiwania. Pisałem w postach powyżej , że nie mamy do czynienia z jedną marża ,a w sumie czterema wliczając VAT. 28 minut temu, mar77a napisał: Nie umniejszam producentom ale ceny są z kosmosu. Jak powyżej , Twoich Sonettto nie sprzedał Ci producent. Sprzedał Ci je Salon Audio , który kupił u dystrybutora / Horn Distribution/ , a ten kupił u producenta i jeszcze załapało się na Twoją kasę Państwo Polskie w postaci podatku VAT. Odpisz, cytując
Recommended Posts