Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Tomasz S.

Recommended Posts

8 godzin temu, kn1234 napisał:

plan FAŁ-V

I nie przetłumaczysz..., Kobita wyzywa mnie, że już całkiem zdziadziałem a nie że góra pasma jest podbita czy wokal trochę za mało "organiczny" a młody zachwycony małym Bowersem ma kompletnie gdzieś moje mądrości. Za dobrze znam ATC, za dobrze. Mnie Bowers tak łatwo nie zdobędzie wyczynem na skrajach pasma. 

TOP HIFI ma ogólnie słabe te promocje na Black Friday.

Jak popatrzyłem w moim ulubionym salonie (ze względu na zamieszczanie fajnych filmików z testami przeważnie kolumn), to kolumny na przykład B&W z serii 700 są sporo tańsze niż w Topie. Na przykład 706s3 w Topie 3999zł za sztukę tam tylko 659 euro za sztukę to po 4,40 nawet licząc wyjdzie 2900zł. 704s3 w Topie 6666zł za sztukę, tam tylko 1049 euro za sztukę czyli 4tys zł taniej za parę.

A Dali Rubikon 2 o których kolega tam wyżej wspominał za 799euro za parę.

https://fidelity-hh.de/adverts/lautsprecher/

Oczywiście to są tylko promocje i chyba tylko do 2 lub 3 grudnia.

Edytowano przez Tomasz Kluczynski

5 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał:

TOP HIFI ma ogólnie słabe te promocje na Black Friday.

Przepraszam bardzo, Bowers 607v3 ma ładny rabat. Słuchawki też fajnie wycenili.  

Niestety w innych salonach audio nic mnie nie chwyciło. Za to kupiłem dwa OLEDy w fajnych promkach. :)

Ktoś coś fajnego z klamotów audio dzisiaj ustrzelił? 

3 godziny temu, kaczadupa napisał:

Przepraszam bardzo, Bowers 607v3 ma ładny rabat. Słuchawki też fajnie wycenili.  

Niestety w innych salonach audio nic mnie nie chwyciło. Za to kupiłem dwa OLEDy w fajnych promkach. :)

Ktoś coś fajnego z klamotów audio dzisiaj ustrzelił? 

Kogo teraz interesują 607?😉

To po ile były te 607s3, bo tam jest dobra promka na białe 606s3.Para za 638 euro plus 20 euro przesyłki to w sumie daje poniżej 2900zł za parę.

Edytowano przez Tomasz Kluczynski

3 minuty temu, Marlin napisał:

Nie wszystkie rozczarowały, nie wszystkie...
https://audiotrendt.com.pl/106-black-friday?order=product.price.asc

Jak oferty nie są rzędu co najmniej -30% (bez sztucznego podbicia ceny trochę wcześniej), to moim zdaniem słaby jest taki piąteczek.

Skorzystałem z oferty NTA, wyszło -37%, także można. A są i oferty -50%.

28 minut temu, kaczadupa napisał:

Dzisiaj lepiej brać OLEDa od LG. 4,3kzł za 55 cali C4. To jest czarny piątek! :)

Salony audio rozczarowały...

Dobra cena swojego LG OLED 48C32 na początku roku kupiłem za 4,1k. Polskie salony audio mają napompowane ceny i nie bardzo chcą zejść mówiąc to już jest maksymalnie zrabatowane.

13 minut temu, Dedal napisał:

A gdzie brałeś Adam?

RTV EURO AGD. Ceny wszystkie duże markety miały identyczne ale że tam 7 lat temu kupiłem swoją obecną Bravie to z sentymentu ponownie wybór padł na Euro. Oczywiście chłopaki w sklepie uczciwie powiedzieli, że to nie salony zeszły z ceny a producent zrobił promocję. Tak czy inaczej dzisiaj muszę w końcu rozpakować nowego tv co zaraz uczynię. :)

1 godzinę temu, kaczadupa napisał:

RTV EURO AGD. Ceny wszystkie duże markety miały identyczne ale że tam 7 lat temu kupiłem swoją obecną Bravie to z sentymentu ponownie wybór padł na Euro. Oczywiście chłopaki w sklepie uczciwie powiedzieli, że to nie salony zeszły z ceny a producent zrobił promocję. Tak czy inaczej dzisiaj muszę w końcu rozpakować nowego tv co zaraz uczynię. :)

Ten telewizor to chyba obecnie najlepszy wybor cena/jakosc, tylko czemu taki maly :7? Panie, minimum 65 trzeba brac. 

Edytowano przez bebbop

3 godziny temu, bebbop napisał:

65 trzeba brac

Przeskoczyłem z 50 na 55 cali a i tak widzę dużą różnicę pod względem wielkości. Nie trzeba większego, ten wydaje się ogromniasty. Oglądam z bliska, odległość to ok. 2,8m - 3m.  Ale obraz Panowie, szok na tle starego Leda Sony (on nawet 4K nie posiadał). 

Oglądam właśnie na Canal Plus  jak jakiś przyrodnik chodzi po naszych rezerwatach przyrody i filmuje zwierzęta, jaka zieleń..., jakie przepiękne kolory i zero! efektu świecącej w oczy żarówki czy spranych kolorów.

Przepaść, dosłownie przepaść. Człowiek wręcz chce dać kroka i wejść do tego lasu, tak fantastycznie głębokie barwy (trochę po audiofilsku nazywając :)). 

Fajne te OLEDy.