bebbop Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia Ktory rozbija swinke skarbonke i opisze swoje wrazenia forumowym e-kolegom :7? https://natemataudio.pl/pmc-fact-fenestria-exdemo.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 7 grudnia Udostępnij Napisano 7 grudnia Ta. Napewno. Klikniesz, a oni Ci powiedzą że to pomyłka i cena za szt. nie za parę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/elac-miracord-50-outlet.html Gramfon ELAC Miracord...bardzo tanio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 9 grudnia Udostępnij Napisano 9 grudnia Dnia 7.12.2024 o 18:42, Palmos napisał: Ta. Napewno. Klikniesz, a oni Ci powiedzą że to pomyłka i cena za szt. nie za parę. Tyle za sztukę to kosztują normalnie, a nie exdemo. Stoją w salonie, ale nie namawiałem chłopaków by mi podłączyli. Wystarczyło, że mi grzeczność wyświadczyli i zatargaliśmy do salki na odsłuch Aurum Titan IX. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 9 grudnia Udostępnij Napisano 9 grudnia 10 minut temu, Chmarski napisał: Wystarczyło, że mi grzeczność wyświadczyli i zatargaliśmy do salki na odsłuch Aurum Titan IX. Napisz proszę w 2 słowach, co by wątku nie przykryć inną dyskusją. Dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 9 grudnia Udostępnij Napisano 9 grudnia Tu opisałem swoje wrażenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 grudnia Udostępnij Napisano 10 grudnia https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-20.html Obniżyliśmy cenę Musiccast 20 do poziomu Amazon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 10 grudnia Udostępnij Napisano 10 grudnia Hej Top HiFi. Dużo tego macie? Może wezmę wszystkie? Za 0 zł? 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia W weekend testowałem 1000 i była taka lipa, że w tej cenie bym nawet nie bral ;). Ale może 2000 jest lepsza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia A tam lepszą czy gorsza. Za darmo można brać. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maunio Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Czy na darmową dostawę również liczysz?😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Ach. Nie będę tak drobiazgowy. Za dostawę mogę zapłacić😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 grudnia Udostępnij Napisano 11 grudnia Dnia 6.12.2024 o 08:58, Krzysiek Nykiel napisał: To jest wersja Hi-Fi. Prawidłowo Dnia 6.12.2024 o 18:32, terracan1929 napisał: Dali Epicon 8, za pół ceny..... Gdybym nie miał ostatnio tylu wydatków..... ech.... https://www.elektrowelt24.eu/shop/product_info.php?refID=31234&products_id=3761 No no! sztosik. Też by mi spasowały. Świetne wykończenie i dźwięk. Dnia 7.12.2024 o 15:00, bebbop napisał: Ktory rozbija swinke skarbonke i opisze swoje wrazenia forumowym e-kolegom :7? https://natemataudio.pl/pmc-fact-fenestria-exdemo.html YYY ide w TO! Gdzie ja mam nerkę. Gdybym miał to te bym brał! 21 godzin temu, Slawko69 napisał: Hej Top HiFi. Dużo tego macie? Może wezmę wszystkie? Za 0 zł? nie dodasz do koszyka. Ostatnio była taka dobra promka na belkę i też wirtualna bo nie dało się kupić. 8 godzin temu, Webster.brd napisał: W weekend testowałem 1000 i była taka lipa, że w tej cenie bym nawet nie bral ;). Ale może 2000 jest lepsza. Jest 1000 to AS701 RN2000 to AS1200 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macbull Napisano Piątek o 17:03 Udostępnij Napisano Piątek o 17:03 Dnia 6.12.2024 o 02:04, Eltanianin napisał: Czyżby, po roku powtórka z rozrywki - Tidal za darmo z Plus. https://goodie.pl/okazje/tidal/-tidal-na-rok-za-darmo-2024-08-30-2024-12-31 Sprawdzał, już ktoś? Podpinam się do pytania. Czy ktoś próbował? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murciano Napisano Piątek o 17:38 Udostępnij Napisano Piątek o 17:38 34 minuty temu, macbull napisał: Podpinam się do pytania. Czy ktoś próbował? Pozdrawiam Nie dziala. Tidal skonczyl wspolprace z Plusem jakos w pazdzierniku. Utopilem 14 zlociszy 😉😂🤣 Tutaj info ze strony plusa: https://www.plus.pl/aktualnosci-i-komunikaty/tidal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano Piątek o 19:09 Udostępnij Napisano Piątek o 19:09 Mam abonament i działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Piątek o 23:01 Udostępnij Napisano Piątek o 23:01 Dnia 10.12.2024 o 23:35, Slawko69 napisał: Hej Top HiFi. Dużo tego macie? Może wezmę wszystkie? Za 0 zł? O tej porze aktualizują się serwery (w okolicach 24), a cena się zmieniła względem tej poprzedniej. Dnia 11.12.2024 o 12:23, Webster.brd napisał: W weekend testowałem 1000 i była taka lipa, że w tej cenie bym nawet nie bral ;). Ale może 2000 jest lepsza. Coś więcej? Z czym odbyło się porównanie? Z jakimi głośnikami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murciano Napisano Sobota o 06:44 Udostępnij Napisano Sobota o 06:44 11 godzin temu, Maykel napisał: Mam abonament i działa. Kiedy uruchamiales? Uruchomienie bylo mozliwe przed bodajze 24.10.2024 i wtedy bedzie dzialac max do 24.10.2026. Wszystko jest opisane w komunikacie. Mi przychodzi ten kod i w ogole, ale na kolejnym ekranie po wpisaniu kodu moge wybrac tylko jedna z platnych opcji 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano Sobota o 08:20 Udostępnij Napisano Sobota o 08:20 Dokładnie nie pamiętam ale jakoś w tym okresie. Bo wcześniejszy bezpłatny dostęp mi się skończył. Miał być niby na rok a był prawie 2. I wtedy miałem podobnie jak Ty piszesz. Kilka prób z logowaniem było nie udanych. Ale za którymś razem się udało. Pamiętam że jeszcze raz wpisywałem numer na stronie Plus. Może coś zmienili od tego czasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano Sobota o 08:50 Udostępnij Napisano Sobota o 08:50 dotykal juz ktos tego CD rencami ? https://www.salonydenon.pl/15555-131584-denon-dcd-3000ne-odtwarzacz-super-audio-cd.html#/11-kolor-czarny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano Sobota o 12:47 Udostępnij Napisano Sobota o 12:47 13 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: O tej porze aktualizują się serwery (w okolicach 24), a cena się zmieniła względem tej poprzedniej. Coś więcej? Z czym odbyło się porównanie? Z jakimi głośnikami? Cały opis odsłuchów napisałem w swoim wątku na tym forum, gdzie szukam wzmacniacza do Audio Physic Midex. Nie chcę zaśmiecać tego wątku więc odsyłam tam: W skrócie: brak kontroli basu: pierdzenie, buczenie i rezonanse. Nie wiem ile to "zasługa" wzmacniacza, a ile charakterystyka pokoju odsłuchowego. Tak czy inaczej tylko na tym wzmacniaczu to wystąpiło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Sobota o 15:02 Udostępnij Napisano Sobota o 15:02 21 godzin temu, macbull napisał: Podpinam się do pytania. Czy ktoś próbował? Pozdrawiam Tak. Mamy i korzystamy. Ale wyglada na to że nowi już nie 6 godzin temu, bora902 napisał: dotykal juz ktos tego CD rencami ? https://www.salonydenon.pl/15555-131584-denon-dcd-3000ne-odtwarzacz-super-audio-cd.html#/11-kolor-czarny Wietrze że to będzie 2500ne z nowym numerkiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano Sobota o 18:49 Udostępnij Napisano Sobota o 18:49 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Wietrze że to będzie 2500ne z nowym numerkiem juz slysze tu roznice : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 18:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:21 Dnia 14.12.2024 o 13:47, Webster.brd napisał: Cały opis odsłuchów napisałem w swoim wątku na tym forum, gdzie szukam wzmacniacza do Audio Physic Midex. Nie chcę zaśmiecać tego wątku więc odsyłam tam: W skrócie: brak kontroli basu: pierdzenie, buczenie i rezonanse. Nie wiem ile to "zasługa" wzmacniacza, a ile charakterystyka pokoju odsłuchowego. Tak czy inaczej tylko na tym wzmacniaczu to wystąpiło. Wpłynąć mogło wszystko, z tej listy którą wymieniłeś. Rozumiem, nie namawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano Niedziela o 23:34 Udostępnij Napisano Niedziela o 23:34 Dnia 13.12.2024 o 18:38, Murciano napisał: Nie dziala. Faktycznie, kupiłem ten starter za całe 5 zł ale dopiero przed chwilą wypróbowałęm i przekierowuje do wybrania oferty abonamentowej. Tidal free z Plus - niema tematu 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts