Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 lipca Napisano 21 lipca 17 minut temu, Miras23 napisał: Spoko, a da się to sprawdzić tak jeszcze ostatecznie przed zakupem? Jak najbardziej. Napisz proszę na priv, omówimy sobie szczegóły. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 21 lipca Napisano 21 lipca Do 2000 nic na outlecie nie mamy, ale napisz na PW - może jest gdzieś coś schowanego, o czym mi nie wiadomo Odpisz, cytując
Miras23 Napisano 22 lipca Napisano 22 lipca (edytowany) Panowie, temat na razie muszę zawiesić. Edytowano 22 lipca przez Miras23 Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 15:37 Napisano Wtorek o 15:37 MA Bronze w bardzo fajnych cenach https://www.q21.pl/product/search?query=bronze+monitor Odpisz, cytując
Palmos Napisano Piątek o 09:01 Napisano Piątek o 09:01 Super ceny, tylko że dokładając tysiaka na sztukę można mieć już Bronze 300 z najnowszej generacji. I tu pytanie do branży np. @Q21. Jaka jest różnica w brzmieniu między "Starą" Bronze 500, a nową 300? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 15:06 Napisano Piątek o 15:06 Ruszamy z weekendową promocją! Im więcej kupujecie, tym większy rabat na swoje zamówienie dostajecie Całość dzieje się AUTOMATYCZNIE i ceny poprawiają się w koszyku! Dodatkowo promocje się łączą Oznacza to, że możecie spokojnie zamówić swój wymarzony zestaw i rozłożyć na raty, które zaczniecie spłacać dopiero za 60 dni. Promocja trwa od 25.07, od godz 17 do 29.07, do końca dnia! 7 godzin temu, Palmos napisał: I tu pytanie do branży np. @Q21. Jaka jest różnica w brzmieniu między "Starą" Bronze 500, a nową 300? W środę na naszym kanale będzie film, gdzie szczegółowo omawiamy różnice pomiędzy nimi 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dnia 25.07.2025 o 11:01, Palmos napisał: Super ceny, tylko że dokładając tysiaka na sztukę można mieć już Bronze 300 z najnowszej generacji. I tu pytanie do branży np. @Q21. Jaka jest różnica w brzmieniu między "Starą" Bronze 500, a nową 300? No są jednak mniejsze. JA jeszcze nowych nie słuchałem. Odpisz, cytując
Recommended Posts