Skocz do zawartości

Okazje w audio - temat zbiorczy ( promocje / zniżki / kupony / błędy cenowe )

Recommended Posts

Napisano
Dnia 9.08.2025 o 09:46, Piotr Sonido napisał:

fajnie mają z tymi aukcjami chociaż od pewnego czasu myslę że tam sa sztucznie podbite ceny. 

Ale może?

Akcja fajna.

Obserwowałem z ciekawości Sapphire 23, aukcja skończyła się dużo poniżej kwoty, którą obstawiałem.

W audio-mix mają te kolumny chyba najtaniej, 3000zl za parę. A w aukcji "rynek" wycenił je na 2200. Fajna cena. 

Screenshot_20250812-075047.Allegro.png

Napisano

Niby w promocji prawie same słuchaweczki i tym podobne, ale warto przejrzeć czy nie ma czegoś co nas interesuje w całej ofercie, bo ceny mają bardzo dobre, a za wysyłkę i opłat celnych brak, wszystko wliczone w cenę jeśli płacimy powyżej 50 euro.

https://hifigo.com/collections/sales?page=4&phcursor=eyJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzayI6InBvc2l0aW9uIiwic3YiOjc2LCJkIjoiZiIsInVpZCI6Mzg4NjQ0Mjc0NTA2MDcsImwiOjI0LCJvIjowLCJyIjoiQ0RQIiwidiI6MSwicCI6NH0.IEpwsxQQPVo6IkfEKm6dvSfMdB8lgTGHVqNoemM-0Oc&grid_list=grid-view

Napisano
Dnia 9.08.2025 o 22:32, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Fajny pomysł. Wytypowana jest grupa produktów, może znajdą się szczęśliwcy :)

idźcie tym śladem. Będę licytował :)

Dnia 11.08.2025 o 07:54, bora902 napisał:

a to  nie sa starocie magazynowe?

co to jest staroć magazynowy w przypadku kolumn?

Dnia 12.08.2025 o 07:53, bulbulator1 napisał:

Obserwowałem z ciekawości Sapphire 23, aukcja skończyła się dużo poniżej kwoty, którą obstawiałem.

W audio-mix mają te kolumny chyba najtaniej, 3000zl za parę. A w aukcji "rynek" wycenił je na 2200. Fajna cena. 

Screenshot_20250812-075047.Allegro.png

Na Pylony dostajesz spory rabat. Ale cena dobra to prawda.

Fajna akcja.