S Komp Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 28 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: To jest cena która była po raz pierwszy w cenniku za ten model. Dlatego na plakietce taka musi być. Bzdury, pokrętne, idiotyczne tłumaczenie. Niby dlaczego musi być podana cena z z pierwszego cennika??? Jeżeli sklep oferuje cenę promocyjną, to zgodnie z prawem, jest zobowiązany podać najniższa cenę z ostatnich 30 dni, żeby klient wiedział czy jest to naprawdę promocja, a nie pierwszą cenę urządzenia przy wprowadzeniu na rynek. Nie pogrążaj się. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, S Komp napisał: Bzdury, pokrętne, idiotyczne tłumaczenie. Niby dlaczego musi być podana cena z z pierwszego cennika??? Jeżeli sklep oferuje cenę promocyjną, to zgodnie z prawem, jest zobowiązany podać najniższa cenę z ostatnich 30 dni, żeby klient wiedział czy jest to naprawdę promocja, a nie pierwszą cenę urządzenia przy wprowadzeniu na rynek. Nie pogrążaj Nikt Cię do niczego nie zmusza. Każda firma ma swoją politykę. Amen. Odpisz, cytując
S Komp Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Nikt Cię do niczego nie zmusza. Każda firma ma swoją politykę. Amen. Niezła polityka sklepów TOP Hi-Fi - szukanie jelenia, który w ferworze przedświątecznych zakupów zapłaci kwotę dwukrotnie wyższą od rynkowej! 🤣 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 18 godzin temu, pairtick napisał: PRAKTYKA była taka, że mogłeś kupić bezpośrednio w Anglii - bez dodatkowych kosztów - a dostarczał to np. Amazon Polska lub Amazon Niemcy. A i same sklepy wysyłały bezpośrednio do Polski. Mówiąc krótko, była realna konkurencja. nie no to ja wiem, zdarzyło mi sięściagać sprzęt z UK. Ale pytałem o coś innego bo realnie teraz masz dużą konkurencję na zachodzie. Dużą. 12 godzin temu, terracan1929 napisał: Z własnego doświadczenie z Topami napiszę, że można wynegocjować u nich dobrą cenę. Mają nawet opcję internetową - zaproponuj swoją cenę. Zaproponowałem i w takiej kupiłem. Ale podobnie jest w innych branżach. Rok temu dostałem rabat na auto w wysokości 50 tys. zł. Salon z drugiego krańca Polski, ale dostałem dużo lepszą cenę niż mogłem otrzymać u siebie w Trójmieście. W Topach nie ma jednej globalnej polityki. Każdy sklep decyduje co robi i jak robi troche po swojemu. Dlatego śa lepsze i gorsze doświadczenia. Aż nawet takie mocno skrajne. Ja na przykłąd paradoksalnie ale musze jechać do innego miasta. Albo dzwonić na drugi koniec Polski. Ale czasem się coś da. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts