Rega Napisano 13 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2023 A ja jutro znowu się wybiorę. Uważam, ze nazbierać duzo to raczej szczescie😃, którego nie każdy może spróbowac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2023 (edytowany) No i już jestem . Dziś byliśmy z żoną . Dwie godziny z dojazdem i powrotem. Oto wynik. Na zdjęciu w wiadrze (moim) jeszcze w lesie. Żona miała drugie, równie dobrze napełnione🙂. Tym samym obalam mit, że na grzyby należy iść z rana. My pojechaliśmy o 10, a o 12 byliśmy z powrotem w domu. Łącznie mieliśmy 12 kg. Wystarczy na ten rok. Edytowano 14 sierpnia 2023 przez Rega 3 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2023 Wczorajsza karkówka z kością, z zakładu, w którym pracuję. Przygotowana w wolnowarze. Około 8 godzin przy ustawieniu niższej temperatury. Wyszła super miękka i soczysta. Sól, pieprz, musztarda dijon, czosnek, rozmaryn i tymianek. Swoją drogą, wolnowar to genialne urządzenie, choć nie dla wszystkich. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2023 Przymierzam się właśnie do zakupu takiego urządzenia, kosztowałem ostatnio gulaszu zrobionego w wolnowarze i się zachwyciłem soczystością i smakiem mięsa i warzyw. Na co zwrócić uwagę przy wyborze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2023 (edytowany) 2 godziny temu, halik napisał: Na co zwrócić uwagę przy wyborze ? Przede wszystkim pojemność. Lepiej wziąć z większą misą niż mamy w planach. Mam 3,5 litra, i karkówki się ledwo mieszczą Zbytnio się nie zastanawiałem jaki kupić, choć teraz dopłaciłbym na pewno do wersji z czasomierzem. Najbezpieczniej zapewne z firmy Crock-Pot. Mój jest taki: Edytowano 23 sierpnia 2023 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 27 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2023 Jako że sezon na dynię to dziś warzywa z kurą z piekarnika, deko fety. Kalorycznie bajka, smakowo super. Przygotowanie z 30-40 minut plus pieczenie. Szybko, smacznie i na temat. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2023 10 godzin temu, Wing0 napisał: Jako że sezon na dynię to dziś warzywa z kurą z piekarnika, deko fety. Fajnie wygląda 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 28 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2023 Dzięki Adi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 4 października 2023 Udostępnij Napisano 4 października 2023 Szybka przerwa na siku w pracy, wiadomo gdzie najlepiej. A tu takie niespodzianki. Poszły do podziału ze szwagrem, a reszta na masło. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.