Rega Napisano 13 sierpnia 2023 Napisano 13 sierpnia 2023 A ja jutro znowu się wybiorę. Uważam, ze nazbierać duzo to raczej szczescie😃, którego nie każdy może spróbowac. Odpisz, cytując
Rega Napisano 14 sierpnia 2023 Napisano 14 sierpnia 2023 (edytowany) No i już jestem . Dziś byliśmy z żoną . Dwie godziny z dojazdem i powrotem. Oto wynik. Na zdjęciu w wiadrze (moim) jeszcze w lesie. Żona miała drugie, równie dobrze napełnione🙂. Tym samym obalam mit, że na grzyby należy iść z rana. My pojechaliśmy o 10, a o 12 byliśmy z powrotem w domu. Łącznie mieliśmy 12 kg. Wystarczy na ten rok. Edytowano 14 sierpnia 2023 przez Rega 3 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 20 sierpnia 2023 Autor Napisano 20 sierpnia 2023 Wczorajsza karkówka z kością, z zakładu, w którym pracuję. Przygotowana w wolnowarze. Około 8 godzin przy ustawieniu niższej temperatury. Wyszła super miękka i soczysta. Sól, pieprz, musztarda dijon, czosnek, rozmaryn i tymianek. Swoją drogą, wolnowar to genialne urządzenie, choć nie dla wszystkich. 2 Odpisz, cytując
halik Napisano 23 sierpnia 2023 Napisano 23 sierpnia 2023 Przymierzam się właśnie do zakupu takiego urządzenia, kosztowałem ostatnio gulaszu zrobionego w wolnowarze i się zachwyciłem soczystością i smakiem mięsa i warzyw. Na co zwrócić uwagę przy wyborze ? Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 23 sierpnia 2023 Autor Napisano 23 sierpnia 2023 (edytowany) 2 godziny temu, halik napisał: Na co zwrócić uwagę przy wyborze ? Przede wszystkim pojemność. Lepiej wziąć z większą misą niż mamy w planach. Mam 3,5 litra, i karkówki się ledwo mieszczą Zbytnio się nie zastanawiałem jaki kupić, choć teraz dopłaciłbym na pewno do wersji z czasomierzem. Najbezpieczniej zapewne z firmy Crock-Pot. Mój jest taki: Edytowano 23 sierpnia 2023 przez Adi777 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 27 sierpnia 2023 Napisano 27 sierpnia 2023 Jako że sezon na dynię to dziś warzywa z kurą z piekarnika, deko fety. Kalorycznie bajka, smakowo super. Przygotowanie z 30-40 minut plus pieczenie. Szybko, smacznie i na temat. 1 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 27 sierpnia 2023 Autor Napisano 27 sierpnia 2023 10 godzin temu, Wing0 napisał: Jako że sezon na dynię to dziś warzywa z kurą z piekarnika, deko fety. Fajnie wygląda 🙂 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 października 2023 Napisano 4 października 2023 Szybka przerwa na siku w pracy, wiadomo gdzie najlepiej. A tu takie niespodzianki. Poszły do podziału ze szwagrem, a reszta na masło. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts