Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
8 godzin temu, terracan1929 napisał:

GLB 220 4Matic

A takie pytanie. Jak Ci się wysiada z tego samochodu ? Miałem okazję niedawno przejechać się GLC 300 , i wsiadanie to jeszcze ok. ale wysiadanie to porażka. Nie ma miejsca , by normalnie postawić stopę przy fotelu kierowcy i po prostu wyskakiwałem :) Albo coś źle robię ? :) 

Napisano (edytowany)

Mam ciekawość. Wy macie umysły i kalkulatory oraz chęć odpowiedzi.

Średniej wielkości/wartości autko, 5 letnie. 30 tys km rocznie. Kupione za gotówkę. Potrzeba użytkowania 5 lat. Użytek prywatny.
Ile złotówek kosztuje przejechanie 1 km łącznie z wszystkim. Paliwo, ubezpieczenia, podatki, utrzymanie, naprawy, utrata wartości i co tam jeszcze to już sami wiecie.

Edytowano przez AudioTube
Napisano
11 godzin temu, terracan1929 napisał:

ale Terracan to był model Hyundaia :) , a nazwa to połączenie dwóch słów oznaczających "Władcę ziemi".

Wiem ( i stąd taki nick) , bo przez 8 lat, kiedyś, dawno, dawno, 20 lat temu, prowadziłem salon samochodowy tej marki :)

Ty, faktycznie. Seat to Terraco! Eskjuzemła🙂

Napisano
2 godziny temu, AudioTube napisał:

Mam ciekawość. Wy macie umysły i kalkulatory oraz chęć odpowiedzi.

Jakie jest źródło ciekawości Twojej, co wynikać ma z obliczeń i do czego wynik porównać pragniesz?
Ciekawość i ja mam. Ile kosztuje przesłuchanie płyty jednej u Ciebie, zmienne wszystkie uwzględniwszy w kalkulacji?

;)