tomek4446 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 8 godzin temu, terracan1929 napisał: GLB 220 4Matic A takie pytanie. Jak Ci się wysiada z tego samochodu ? Miałem okazję niedawno przejechać się GLC 300 , i wsiadanie to jeszcze ok. ale wysiadanie to porażka. Nie ma miejsca , by normalnie postawić stopę przy fotelu kierowcy i po prostu wyskakiwałem Albo coś źle robię ? Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Mam ciekawość. Wy macie umysły i kalkulatory oraz chęć odpowiedzi. Średniej wielkości/wartości autko, 5 letnie. 30 tys km rocznie. Kupione za gotówkę. Potrzeba użytkowania 5 lat. Użytek prywatny. Ile złotówek kosztuje przejechanie 1 km łącznie z wszystkim. Paliwo, ubezpieczenia, podatki, utrzymanie, naprawy, utrata wartości i co tam jeszcze to już sami wiecie. Edytowano 7 godzin temu przez AudioTube Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 11 godzin temu, terracan1929 napisał: ale Terracan to był model Hyundaia , a nazwa to połączenie dwóch słów oznaczających "Władcę ziemi". Wiem ( i stąd taki nick) , bo przez 8 lat, kiedyś, dawno, dawno, 20 lat temu, prowadziłem salon samochodowy tej marki Ty, faktycznie. Seat to Terraco! Eskjuzemła🙂 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, AudioTube napisał: Mam ciekawość. Wy macie umysły i kalkulatory oraz chęć odpowiedzi. Jakie jest źródło ciekawości Twojej, co wynikać ma z obliczeń i do czego wynik porównać pragniesz? Ciekawość i ja mam. Ile kosztuje przesłuchanie płyty jednej u Ciebie, zmienne wszystkie uwzględniwszy w kalkulacji? 1 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, majkel74 napisał: Ile kosztuje przesłuchanie płyty jednej u Ciebie, zmienne wszystkie uwzględniwszy w kalkulacji? Nie potrafię tego obliczyć. 1 godzinę temu, majkel74 napisał: Jakie jest źródło ciekawości Twojej, co wynikać ma z obliczeń i do czego wynik porównać pragniesz? Od 15 lat nie mam auta. Za półtora roku na stałe będę mieszkał w Polsce. Pragnę porównać do „życia”/koszty bez auta. Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 godzin temu, il Dottore napisał: Oczywiście GLB ma aerodynamikę kiosku Ruchu ale żadnego postępu tu nie widzę. Ja mam silnik benzynowy. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu 3 godziny temu, AudioTube napisał: Nie potrafię tego obliczyć. Od 15 lat nie mam auta. Za półtora roku na stałe będę mieszkał w Polsce. Pragnę porównać do „życia”/koszty bez auta. Jesli kupisz 5-letnie auto kompaktowe lub średniej klasy, to musisz założyć miesięczny koszt eksploatacji (utrata wartości, paliwo, przeglądy, ubezpieczenie, opony itd.) w przedziale 2-3 tys zl. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts