Adi777 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, michaudio napisał: Utrzymanie kapryśnych moto-gwiazd filmowych to zabawa dla milionerów. Ee, nie przesadzajmy. Okej, jakieś hypercary typu Bugatti, to pewnie tak. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu @Adi777Kup Astona, jako auto klasy Gran Tourismo jest tańszy od stricte sportowych. Poużywaj na co dzień, przeserwisuj, to się dowiesz jaki to miód. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 8 godzin temu, Vectorinni napisał: To samo np. z narzędziami Parkside z Lidla. Jedne padną po 3 tygodniach, a inne działają 10 lat. Makita to nie jest, fakt. Ale słyszałem, że ten Parkside z Lidla to rebrandowany Bosch. Nie wiem, czy to prawda. Ale wracając do tematu: W polskim Top Ten sprzedaży osobówek za listopad MG HS na miejscu 7! Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 10 minut temu, il Dottore napisał: W polskim Top Ten sprzedaży osobówek za listopad MG HS na miejscu 7! Ten Top sprzedaży by mnie tak nie cieszył. Bo to po prostu świadczy o zubożeniu społeczeństwa. Odpisz, cytując
Recommended Posts