Adi777 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, michaudio napisał: Utrzymanie kapryśnych moto-gwiazd filmowych to zabawa dla milionerów. Ee, nie przesadzajmy. Okej, jakieś hypercary typu Bugatti, to pewnie tak. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Adi777Kup Astona, jako auto klasy Gran Tourismo jest tańszy od stricte sportowych. Poużywaj na co dzień, przeserwisuj, to się dowiesz jaki to miód. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Vectorinni napisał: To samo np. z narzędziami Parkside z Lidla. Jedne padną po 3 tygodniach, a inne działają 10 lat. Makita to nie jest, fakt. Ale słyszałem, że ten Parkside z Lidla to rebrandowany Bosch. Nie wiem, czy to prawda. Ale wracając do tematu: W polskim Top Ten sprzedaży osobówek za listopad MG HS na miejscu 7! Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, il Dottore napisał: W polskim Top Ten sprzedaży osobówek za listopad MG HS na miejscu 7! Ten Top sprzedaży by mnie tak nie cieszył. Bo to po prostu świadczy o zubożeniu społeczeństwa. Odpisz, cytując
Recommended Posts