pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 13 godzin temu, il Dottore napisał: Nie rozumiem. Wątek jest o samochodach, tak? Czy chiński samochód to nie samochód? Jakiś inny? Gorszy? Gdzie tu offtop? SPAM, chiński SPAM. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, il Dottore napisał: Te gorsze jeszcze w Korei. Mi się Samsungi podobają, miałem S22 Ultra, wcześniej S10e, oba dobrze wspominam. 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Mi się Samsungi podobają, miałem S22 Ultra, wcześniej S10e, oba dobrze wspominam. Żona uwielbia swoje Flipy, ma już kolejną generację. Ale każdy składany Chinol lepszy: lepszy procek, lepsze ekrany, baterie, prędkość ładowania a do tego lżejszy i cieńszy. Ale nie kupię jej Chinola bo Samsungi mam prawie za darmo z Vodafona na dwuletnią umowę. Więc co 2 lata biorę nowego Szajsunga dla żony. Przyznaję, że z generacji na generację Flip się poprawia. Natomiast flagowe Chinole kupuję dla siebie. 1 godzinę temu, pairtick napisał: SPAM Chętnie bym zrymował. Edytowano 1 godzinę temu przez il Dottore Odpisz, cytując
Recommended Posts