Artur Brol Napisano Piątek o 20:20 Udostępnij Napisano Piątek o 20:20 Ty dalej swoje. Juz wiecej osob Ci zwraca uwage, na sposob wypowiadania sie a twoja linia obrony jest Twoja wiara, ze nawet w takiej sytuacji, to Ty decydujesz co jest dla kogos obrazliwe a co nie? Serio. Jakby ktos twoje wypowiedzi przeczytal, majac odpowiedni dyplom, kolego zloty, raczej diagnoza bylka by calkiem inna, od tej ktora sobie sam postawiles. Zyj w uludzie, ze to inni maja problem a ni Ty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Piątek o 21:17 Udostępnij Napisano Piątek o 21:17 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: teraz cokolwiek będę chciał napisać będę musiał brać pod uwagę kto co ma napisane w nicku., serio? Wez moj nick. 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Baton z racji mojego nicku, będę zgłaszać każde takie naruszenie. Nie obrazaj sie. Takie pytanko mam - spisz czasem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 21:43 Udostępnij Napisano Piątek o 21:43 (edytowany) 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Ty dalej swoje. Juz wiecej osob Ci zwraca uwage, na sposob wypowiadania sie a twoja linia obrony jest Twoja wiara, ze nawet w takiej sytuacji, to Ty decydujesz co jest dla kogos obrazliwe a co nie? Serio. Artur, nie wymagam od ciebie rozumienia i rozróżniania jednych rzeczy od innych. Zatem nie wiem po co swoje 3 grosze wtrącasz. To nie ja chce decydować o innych, ale widzę, że inni bardzo mocno o mnie owszem tak. Wystarczy tylko odróżniać pewne rzeczy od siebie, to nie mój problem, jeśli ktoś ma z tym trudności, to jego sprawa nie moja. Po co co chwila ktoś ciągnie te sprawę, ja odpisałem tylko redakcji, a wy dalej swoje. Idź poszukać ładnych zdjęć systemów... 28 minut temu, no_i_fajnie napisał: Nie obrazaj sie. Takie pytanko mam - spisz czasem? O co mam się obrażać, nie ten adres kolego. Od obrażania się są inni... Sypiam, ale słabo niestety. Edytowano Piątek o 21:46 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 21:47 Udostępnij Napisano Piątek o 21:47 Jak tylko znajde wkleje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 21:47 Udostępnij Napisano Piątek o 21:47 29 minut temu, no_i_fajnie napisał: Wez moj nick. Nie chcę, nie zmieniam nicków , to domena innych nie moja. Ale avatrek bym za to przygarnął 😉 Przed chwilą, Artur Brol napisał: Jak tylko znajde wkleje. No i fajnie...👍 Ooopsss, sorry nie chciałem użyć nazwy nicku kolegi, @no_i_fajnie nie obrazisz się 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 21:51 Udostępnij Napisano Piątek o 21:51 Teraz masz przechlapane 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Piątek o 22:29 Udostępnij Napisano Piątek o 22:29 35 minut temu, DiBatonio napisał: Artur, nie wymagam od ciebie rozumienia i rozróżniania jednych rzeczy od innych. Zatem nie wiem po co swoje 3 grosze wtrącasz. To nie ja chce decydować o innych, ale widzę, że inni bardzo mocno o mnie owszem tak. Wystarczy tylko odróżniać pewne rzeczy od siebie, to nie mój problem, jeśli ktoś ma z tym trudności, to jego sprawa nie moja. Po co co chwila ktoś ciągnie te sprawę, ja odpisałem tylko redakcji, a wy dalej swoje. Idź poszukać ładnych zdjęć systemów... O co mam się obrażać, nie ten adres kolego. Od obrażania się są inni... Sypiam, ale słabo niestety. Za duzo slow, za malo przecinkow! Jacek, tak? Nie jestesmy kolegami, niestety. 35 minut temu, DiBatonio napisał: Ale avatrek bym za to przygarnął 😉 Za co? Wiem, wiem - za gowno. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 23:03 Udostępnij Napisano Piątek o 23:03 28 minut temu, no_i_fajnie napisał: Za duzo slow, za malo przecinkow! Jacek, tak? Nie jestesmy kolegami, niestety. Za co? Wiem, wiem - za gowno. A myślałem, że wysypał mi się worek z przecinkami? Może w jednym miejscu. 🤭 Z tym "kolegą" to taka forumowa netykieta, chyba wiesz o tym. Chyba wrogami też nie jesteśmy, ale jak kto woli. Wirtualni koledzy, to nie koledzy, takie moje zdanie. Za co ten awatarek? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Piątek o 23:07 Udostępnij Napisano Piątek o 23:07 Kiedys bylismy wrogami, jakas chwilke, a dzisiaj, to nawet Cie lubie. Trzymasz sie tu twardo, szanuje to. Lubie tez, jak inni Cie gnoja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 23:37 Udostępnij Napisano Piątek o 23:37 26 minut temu, no_i_fajnie napisał: Kiedys bylismy wrogami, jakas chwilke, a dzisiaj, to nawet Cie lubie. Trzymasz sie tu twardo, szanuje to. Lubie tez, jak inni Cie gnoja Hahahaha. A ja lubię kiedy ktoś myśli, że mnie kto inny "gnoi" ... Dobreeeee. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Piątek o 23:39 Udostępnij Napisano Piątek o 23:39 Przed chwilą, DiBatonio napisał: Hahahaha. A ja lubię kiedy ktoś myśli, że mnie kto inny "gnoi" ... Dobreeeee. 👍 Dobreeeee, bo tego nie widzisz, tym bardziej cieszy. Dobranoc, akurat ja potrafie spac, albo potrzebuje 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 23:48 Udostępnij Napisano Piątek o 23:48 (edytowany) Widzę też inne rzeczy, których ci "gnojacy" nie widzą, albo nie chcą widzieć. Dobranoc.🙃 Edytowano Piątek o 23:48 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano Piątek o 23:51 Udostępnij Napisano Piątek o 23:51 Ty, to masz oczy raczej szeroko zamkniete Dobranoc. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Piątek o 23:56 Udostępnij Napisano Piątek o 23:56 Grunt, że wszyscy poza mną na tym forum mają szeroko "otwarte" 😳 Jakie to szczęście.... 🤭🤭🤭 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Sobota o 11:41 Udostępnij Napisano Sobota o 11:41 22 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Wolę Lidla Ja też ,ale obawiam się ,że niemiecki porządek ustępuje tam miejsca pewnej portugalskiej swobodzie, znanej właśnie z Biedronki😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano Sobota o 13:35 Udostępnij Napisano Sobota o 13:35 Niemiecki porzadek umarł w roku kiedy powstaly hasła "habibi wilkomen". Znaczy sie on umieral juz 10-15 lat wczesniej. Ktos jezdzil do Reichu ten wie... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Sobota o 14:06 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 14:06 Słaby to naród któremu 5-procentowa mniejszość potrafi narzucić swój styl życia. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano Sobota o 16:22 Udostępnij Napisano Sobota o 16:22 2 godziny temu, Kraft napisał: Słaby to naród któremu 5-procentowa mniejszość potrafi narzucić swój styl życia. Przez chwilę pomyślałem by wykorzystać słabość Bundeswehry i dokonać rozbioru do spółki z Francją,stare porachunki byłyby załatwione,problem dominacji Niemiec w Europie też😀 . Ale potem,Francja Zagłębie Ruhry,a my byłe NRD,Polakowi zawsze wiatr...😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Sobota o 22:27 Udostępnij Napisano Sobota o 22:27 8 godzin temu, Kraft napisał: Słaby to naród któremu 5-procentowa mniejszość potrafi narzucić swój styl życia. Poczekaj, poczekaj... czas pokaże jak Polska bedzie funkcjonować, gdy na naszych ziemiach wzrośnie ilość obcokrajowców. Podobno od marca ma ruszyć ośrodek w Eisenhüttenstadt tuż obok naszego Kłopotu. A tak wogóle, to czy tutaj też musimy pisać o polityce? Jest chyba odpowiednie miejsce na to. Z mojej strony sorki za OT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano Niedziela o 07:24 Udostępnij Napisano Niedziela o 07:24 To bedzie prawdziwy ..... Kłopot , ale zaraz zaraz , na zachodzie Polski głosowali na ryźego kartofla to, dawac jak najwiecej tych abdullahów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Niedziela o 08:22 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:22 Powiedział internetowy burak😆 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Niedziela o 13:02 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:02 5 godzin temu, desmodronik napisał: zaraz zaraz , na zachodzie Polski głosowali na ryźego kartofla Tak było 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desmodronik Napisano Niedziela o 15:31 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:31 7 godzin temu, Dedal napisał: Powiedział internetowy burak😆 jednak bardziej kartofel ...z wygladu. Dedal by nie napisać d . . . l zgadnij który to dziadek ryżego ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Niedziela o 17:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:45 Co zrobić, zawsze powtarzam ze ma Polska tych Marianów, wpisujesz się idealnie 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Niedziela o 17:58 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:58 Desmodroniku, widzę że Twoje widzenie historii jest bardzo proste. Takie rodem z przekazu propagandowego Jacka Kurskiego. Najwyraźniej historia nie dotknęła bezpośrednio Twojej rodziny. Ja też miałem dziadka w Wermachcie. Na górnym Śląsku układ był prosty. Albo podpis pod Volkslistą i przyjęcie niemieckiego obywatelstwa, albo wywózka do obozu koncentracyjnego. Dziadek z babcią mając roczną wtedy moją matkę podpisali. W efekcie dziadek przymusowo wcielony do Wehrmachtu zginął na froncie wschodnim. Babcia przeżyła wojnę i miała potem przez kilkanaście lat przerąbane z Urzędem Bezpieczeństwa. Ale tak łatwo przypinać innym latkę strasznego Niemca, szczególnie najwyraźniej nie mając bladego pojęcia o złożoności historii. I tu wracamy do tytułu wątku. 9 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts