Artur Brol Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Ty dalej swoje. Juz wiecej osob Ci zwraca uwage, na sposob wypowiadania sie a twoja linia obrony jest Twoja wiara, ze nawet w takiej sytuacji, to Ty decydujesz co jest dla kogos obrazliwe a co nie? Serio. Jakby ktos twoje wypowiedzi przeczytal, majac odpowiedni dyplom, kolego zloty, raczej diagnoza bylka by calkiem inna, od tej ktora sobie sam postawiles. Zyj w uludzie, ze to inni maja problem a ni Ty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: teraz cokolwiek będę chciał napisać będę musiał brać pod uwagę kto co ma napisane w nicku., serio? Wez moj nick. 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Baton z racji mojego nicku, będę zgłaszać każde takie naruszenie. Nie obrazaj sie. Takie pytanko mam - spisz czasem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Ty dalej swoje. Juz wiecej osob Ci zwraca uwage, na sposob wypowiadania sie a twoja linia obrony jest Twoja wiara, ze nawet w takiej sytuacji, to Ty decydujesz co jest dla kogos obrazliwe a co nie? Serio. Artur, nie wymagam od ciebie rozumienia i rozróżniania jednych rzeczy od innych. Zatem nie wiem po co swoje 3 grosze wtrącasz. To nie ja chce decydować o innych, ale widzę, że inni bardzo mocno o mnie owszem tak. Wystarczy tylko odróżniać pewne rzeczy od siebie, to nie mój problem, jeśli ktoś ma z tym trudności, to jego sprawa nie moja. Po co co chwila ktoś ciągnie te sprawę, ja odpisałem tylko redakcji, a wy dalej swoje. Idź poszukać ładnych zdjęć systemów... 28 minut temu, no_i_fajnie napisał: Nie obrazaj sie. Takie pytanko mam - spisz czasem? O co mam się obrażać, nie ten adres kolego. Od obrażania się są inni... Sypiam, ale słabo niestety. Edytowano 18 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Jak tylko znajde wkleje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 29 minut temu, no_i_fajnie napisał: Wez moj nick. Nie chcę, nie zmieniam nicków , to domena innych nie moja. Ale avatrek bym za to przygarnął 😉 Przed chwilą, Artur Brol napisał: Jak tylko znajde wkleje. No i fajnie...👍 Ooopsss, sorry nie chciałem użyć nazwy nicku kolegi, @no_i_fajnie nie obrazisz się 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Teraz masz przechlapane 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 35 minut temu, DiBatonio napisał: Artur, nie wymagam od ciebie rozumienia i rozróżniania jednych rzeczy od innych. Zatem nie wiem po co swoje 3 grosze wtrącasz. To nie ja chce decydować o innych, ale widzę, że inni bardzo mocno o mnie owszem tak. Wystarczy tylko odróżniać pewne rzeczy od siebie, to nie mój problem, jeśli ktoś ma z tym trudności, to jego sprawa nie moja. Po co co chwila ktoś ciągnie te sprawę, ja odpisałem tylko redakcji, a wy dalej swoje. Idź poszukać ładnych zdjęć systemów... O co mam się obrażać, nie ten adres kolego. Od obrażania się są inni... Sypiam, ale słabo niestety. Za duzo slow, za malo przecinkow! Jacek, tak? Nie jestesmy kolegami, niestety. 35 minut temu, DiBatonio napisał: Ale avatrek bym za to przygarnął 😉 Za co? Wiem, wiem - za gowno. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 28 minut temu, no_i_fajnie napisał: Za duzo slow, za malo przecinkow! Jacek, tak? Nie jestesmy kolegami, niestety. Za co? Wiem, wiem - za gowno. A myślałem, że wysypał mi się worek z przecinkami? Może w jednym miejscu. 🤭 Z tym "kolegą" to taka forumowa netykieta, chyba wiesz o tym. Chyba wrogami też nie jesteśmy, ale jak kto woli. Wirtualni koledzy, to nie koledzy, takie moje zdanie. Za co ten awatarek? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Kiedys bylismy wrogami, jakas chwilke, a dzisiaj, to nawet Cie lubie. Trzymasz sie tu twardo, szanuje to. Lubie tez, jak inni Cie gnoja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 26 minut temu, no_i_fajnie napisał: Kiedys bylismy wrogami, jakas chwilke, a dzisiaj, to nawet Cie lubie. Trzymasz sie tu twardo, szanuje to. Lubie tez, jak inni Cie gnoja Hahahaha. A ja lubię kiedy ktoś myśli, że mnie kto inny "gnoi" ... Dobreeeee. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, DiBatonio napisał: Hahahaha. A ja lubię kiedy ktoś myśli, że mnie kto inny "gnoi" ... Dobreeeee. 👍 Dobreeeee, bo tego nie widzisz, tym bardziej cieszy. Dobranoc, akurat ja potrafie spac, albo potrzebuje 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowany) Widzę też inne rzeczy, których ci "gnojacy" nie widzą, albo nie chcą widzieć. Dobranoc.🙃 Edytowano 16 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Ty, to masz oczy raczej szeroko zamkniete Dobranoc. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Grunt, że wszyscy poza mną na tym forum mają szeroko "otwarte" 😳 Jakie to szczęście.... 🤭🤭🤭 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 22 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Wolę Lidla Ja też ,ale obawiam się ,że niemiecki porządek ustępuje tam miejsca pewnej portugalskiej swobodzie, znanej właśnie z Biedronki😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Niemiecki porzadek umarł w roku kiedy powstaly hasła "habibi wilkomen". Znaczy sie on umieral juz 10-15 lat wczesniej. Ktos jezdzil do Reichu ten wie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Słaby to naród któremu 5-procentowa mniejszość potrafi narzucić swój styl życia. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts