MarcKrawczyk Napisano Piątek o 18:46 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 18:46 The Music Bar—Cave Shibuya, Tokyo 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano Piątek o 20:03 Udostępnij Napisano Piątek o 20:03 Wlasciciel tego baru zaklada z pewnoscia ze klienci pija z umiarem:) Westminstery to koszt ponad 250k PLN a klocki Mcintosha pewnie drugie tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Sobota o 17:51 Udostępnij Napisano Sobota o 17:51 Siedziba SinusAudio Ktoś był? Ja chciałbym tam posiedzieć. Na mój obiektyw nie za duże to pomieszczenie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano Sobota o 18:33 Udostępnij Napisano Sobota o 18:33 Heheh ciekawe jakby tak jedna ścianę mchem wyłożyć jak by się to na akustyce odbiło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano Sobota o 18:36 Udostępnij Napisano Sobota o 18:36 Pewnie zależy od gatunku mchu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Sobota o 18:58 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 18:58 Jazz Nutty, Tokyo… mchu brak… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kassyx Napisano Sobota o 20:12 Udostępnij Napisano Sobota o 20:12 Tokyo od jakiegoś roku siedzi mi w głowie. @MarcKrawczyk przez Ciebie to już obowiązek aby je zobaczyć 🙂. PS. Zacznę wpisywać te miejsca na obowiązkowe do zwiedzenia, ciekawe jak moja zareaguje jak ją tam zaciągnę 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 09:52 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 09:52 Japonia, to nie tylko Tokjo…tu Kanazawa Music Bar… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu Turntable Chicken Jazz, New York… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts